Buduće roditelje obuzele EMOCIJE…Otkriven POL PRVE BEBE “Elite” – Sedam dana pred finale nastao MUK u Beloj kući

Milica nije mogla da sakrije suze radosnice dok je gledala uspomene, sećajući se trenutka kada su zajedno saznali da će im životi biti zauvek promenjeni.

Kako je već najavljeno, današnji dan u “Eliti” bio je posvećen gledanju uspomena. Na red je došla Milica Veličković, koja je sa osmehom na licu prisetila početka svoje veze sa Borislavom Terzićem Terzom.

Kroz emotivne kadrove prikazano je kako je započela njihova romansa, od prvih pogleda i osmeha do momenta kada su shvatili da su pronašli nešto posebno jedno u drugom. Iako su njihovi početci bili puni izazova, ljubav između Milice i Terze ubrzo je procvetala.

Posebnu reakciju izazvao je trenutak kada su saznali da će postati roditelji. Milica nije mogla da sakrije suze radosnice dok je gledala te uspomene, sećajući se trenutka kada su zajedno saznali da će im životi biti zauvek promenjeni.

– Meni su lepe uspomene, zaboravio sam šta smo radili na početku. Ja izlazim kao pobednik, izlazim sa mojom voljenom osobom i svojom ženom – rekao je Terza.
– Kakav vam je osećaj da li je muško ili žensko? – upitao je Milan.

– Pa svi pričaju da je muško tako da i ja, ali šta god bude nek je živo i zdravo – rekao je Terza.

– Kako će gradski život bez tebe? – upitao je Milan.

– Pa, iskreno nisam osetila nikakav vajb kad sam videla ove snimke, nekako mi se rodio majčinski instikt i to mi je baš drago – rekla je Milica.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share