Kako će Ša ovo preživeti? Mionini roditelji organizovali letovanje u Selcetu, definitivno će je spojiti sa Stanislavom po izlasku iz “Elite”

Drama oko odnosa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša i dalje traje, a sukobi su eskalirali nakon što je prethodnog vikenda organizovana svadba Mione i Stanislava Krofaka, njenog bivšeg dečka iz spoljnog sveta. Venčanje je organizovano po zadatku, kako bi se ispunila želja fanova nekadašnjeg para, a u celoj šaradi je Ša bio kum.

Aleksić je definitivno najteže podneo momenat kada je njegova devojka otišla na dvodnevni medeni mesec u hotel, a kada se vratila u Belu kuću svađe i rasprave ne prestaju, budući da reper želi sa zna svaki detalj dešavanja i razgovora iz hotela.

Ono što ga je posebno pogodilo jeste trenutak kada je voditelj Milan Milošević otkrio da je Miona izjavila kako će ovog leta doći u Selce, maleno mesto u Hrvatskoj, gde je nekoliko puta letovala sa Stanislavom. Kada je to čuo, Ša je izgoreo od besa, dok se ona pravdala kako je mislila da zajedno idu tamo, što je Aleksiću takođe neprihvatljivo budući da je to bilo njeno i Stanislavovo ljubavno gnezdo, te da će i zgodni Hrvat biti baš tamo po završetku rijalitija.

Ipak, Ša ni ne sluti da se napolju već uveliko organizuje putešestvije u Selce, i to od strane Mionine porodice. Na Mioninom profilu na Instagramu je osvanula anketa, a njena porodica je saopštila da ove godine letuje baš na ovom mestu.

– Da li ove godine svi idemo u Selce da letujemo? Očekujemo plaćenu reklamu od ugostitelja, pripremite se za najezdu turista ove sezone – glasi poruka koja je osvanula na Mioninom profilu, a označeno mesto je baš Selce.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share