Marko Đedović javno isponižavao člana produkcije, sprema se veliki haos u “Eliti” – ovo što je uradio je nedopustivo

Marko Đedović važi za jednog od najjačih rijaliti lica ove sezone “Elite”. Njegovo mišljenje se sluša, uvažava i ceni, stoga nije čudno kada publika kaže da “drži sve konce u rukama”. Marko je, sem što je aktivan učesnik, bio i član produkcije i voditelj “Zadruge 6”, poslednjeg rijaliti formata koji je išao pod tim imenom.

Opšte poznata je informacija da kolektiv ružičastog jata važi za izuzetno skladan, a mnogi od članova produkcije druži se i privatno. Međutim…

Putem društvenih mreža ekspresno brzo se širi snimak na kom se vidi da Marko ima dosta zamerki na račun svog mlađeg kolegu, Darka Tanasijevića.

– Ma idi bre. to su najdosadnije emisije, kad on dođe. Toliko dosadno da nemam reči – rekao je Marko svom prijatelju Anđelu.

S obzirom na to da je i sam nekada bio voditelj, kao i član produkcije, veliki broj ljudi ostao je nem na ovoliku količinu nekolegijalnosti prema mladom Tanasijeviću, koji je aktivan komentator bio 2016. tokom prve sezone “Zadruge”, a nakon toga i voditelj programa, pošto su Željko Mitrović i njegova supruga Milica prepoznali potencijal koji se krije u njemu.

Darko se povodom ove Đedovićeve izjave nije oglašavao, bar ne još uvek.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share