Najavljen ulazak porodica Jovanovićeve i Krofaka – nakon susreta Ša NAPUŠTA “Elitu” zauvek

U rijalitiju “Elita” počelo je veliko slavlje povodom venčanja bivših partnera Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, čime su sve oči bile uprte u ovaj spektakl. Stanislav je zablistao u elegantnom svečanom odelu, dok je Miona zasijala u predivnoj venčanici sa velom, naglašavajući romantičnu i glamuroznu atmosferu. Njihov svečani trenutak izazvao je oduševljenje među ostalim učesnicima, koji su krenuli sa slavljem kao da se bivši par zaista “uzimaa”.

Uzbuđenje je dodatno poraslo dolaskom Bore Santane, koji je stigao da uveliča proslavu svojim prisustvom. Njegov dolazak uneo je dodatnu dinamiku u slavlje, a njegovo prisustvo među gostima podstaklo je nove razgovore i slavlje. Dok su učesnici igrali i veselili se, nije manjkalo ni emotivnih momenata, jer je ovo venčanje mnogima vratilo sećanja na prošle romanse i emotivne veze.

Lepi Mića je nakratko prekinuo muziku da bi Miona Jovanović i Stanislav Krofak postavili jedno drugom po tri pitanja, što je izazvalo gnev Nenada Aleksića Ša, koji ih je posmatrao s prezirom.

Sada ćete jedno drugom postaviti po tri pitanja – rekao je Mića.

Kako se osećaš sada na skali od 1 do 10? – upitala je Miona.

10 – odgovorio je Stanislav.

– Ja sedam. Sve me steže. Koga bi sada voleo da vidiš od porodice? – kazala je Miona.

– Ćerku i brata – rekao je Stanislav.

Ja roditelje i babu. Koju pesmu bi za mene sad naručio? – istakla je Miona.

– Princeza – kazao je Stanislav i priznao ljubav Mioni koja se nasmešila i nežno mu se zahvalila.

Da li su ovim odgovorima mladenci najavili ulazak sopstvenih porodica, kako bi zajedno proslavili ovaj divan dan, ostaje nam da ispratimo do kraja dana. Jedno je sigurno – Aleksiću apsolutno neće biti svejedno.

dETALJNIJE POGLEDAJTE OVDE

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share