Miljana pobesnela, pala joj roletna zbog Ivanovog vređanja – nastao haos (VIDEO)

Noćas u toku emisije “Gledanje snimaka” voditeljka je Ivana Šopić je sa učesnicima “Elite” pogledala snimke spletki, kleveta i ogovaranja koje do sada nisu videli.

U jednom trenutku došlo je i do žustre svađe između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, a palo je i polivanje.

– Non stop me ponižava, kad god me bude nervirao dobiće polivanje, stalno mi udara na dete, najgore stvari mi izgovara. Nisam ni ja od kamena, on bi voleo da ja njega polivam, stalno mi priča o abortusima o deci – rekla je Miljana.

– Pokušali smo danas i juče da pričamo normalno ali uvek njegov odgovor bude da mi treba bolji razlog, uglavnom rekla sam šta god da kažem, to je za mene foliranje. Šta god da mu prebacim on nastavlja i dalje mi prebacuje umesto da se opravda. Ja se ne kajem zbog onoga što je rekla na navođenju – rekla je Miona.

– Tresem se, ne mogu više Ivana! Ne mogu više da podnesem to – ubacila se Miljana i rekla voditeljki.

– Smiri se, polako. Svi ste slabi sa živcima – rekla je voditeljka, a u jednom trenutku je palo i polivanje kafom, koju je Miljana kasnije brisala s poda.

Podsetimo, malo pre ovoga je  Ivana Šopić reč je dala Mioni Jovanović kako bi progovorila o svom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

– Ne prećutkujem, svesna sam da moram sve da prođem. Sve mi se smučilo, ne mogu više da trpim, nemam želju da ga zagrlim ova dva dana jer mi je isprao mozak pitanjima, podpitanjima. Njemu treba da bude bitno da li ću se pojaviti ili neću, a ne da li ću poneti sve stvari, da li ću doći za dan, dva… – rekla je Miona.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share