Aneli Ahmić kročila u “Elitu” nakon što je PREKINULA TRUDNOĆU – NE PRESTAJE DA PLAČE, nema od bola

Taj ponedeljak kada je Milan Milošević objavio da je Aneli Ahmić trudna sa Markom Janjuševićem Janjušem trebao je biti jedan od najradosnijih dana u njihovim životima. I, bio je. Nažalost, sreća je bila kratkog daha.

Nakon niza katastrofalnih svađa i uvreda koje su izgovorili jedno drugom, par je raskinuo, a bosanskohercegovačka starleta je odlučila da ode na takozvano “čišćenje”.

Aneli se nakon kiretaže vratila u “Elitu”. Kad je ušetala na imanje otišla je u kuću Odabranih, gde suu joj odmah prišli cimeri, koji su želeli da provere kako se oseća nakon potresnog dana koji je imala.

Aneli je izgledala vidno uzrujana i videlo se da je još uvek pod utiskom zbog svega što se desilo.

Aneli donela odluku sinoć nakon posete ginekologu

Ona je sinoć nakon posete ginekologu otkrila da će trudnoću prekinuti danas u pola jedanaest ujutru, što se i desilo.

Aneli je u bolnicu stigla u pratnji obezbeđenja, budući da je i dalje regularna učesnica “Elite” i da ne sme imati kontakte sa spoljnim svetom, a izgledala je veoma tužno i uznemireno.

Abortus nikada nije laka odluka za ženu, pa ne treba da čudi što je Ahmićeva delovala tako, iako je pokušala da sakrije lice velikim, tamnim naočarima za sunce.

Nakon što je bosanskohercegovačka starleta završila sa procedurom, oglasila se i njena sestra, i najveća podrška – Sita Ahmić.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share