“Najmoćnije i najlepše u Evropi” – Željko Mitrović pokazao kakav glamur sprema za Srbiju u novom projektu

Mitrović je kupio devastiran bioskop Odeon koji je godinama bio u ruševinama, te ga u potpunosti obnovio i pretvorio u pozorište. Vlasnik televizije Pink je pokazao kako teče obnova. Ovom prilikom je najavljeno da će Odeon biti napredniji u mnogim aspektima u odnosu na brodvejske teatre i pozoršta Vest Enda.

Željko Mitrović ove godine obeležava tri decenije postojanja televizije Pink te je za svoje gledaoce spremio čitav niz novih projekata. Osim toga što su najavljena nova sezona “Elite”, ali i povratak “Farme” preobučena u srednjovekovno ruho, Mitrović je obnovio i bioskop Odeon i pretvorio ga u pozorište gde će se održavati predstave, ali i koncerti.

Mitroviću je posebno stalo do ovog projekta jer je i sam napisao i režirao mjuzikl koji će svoju premijeru upravo imati u ovom prostoru.

Mitrović je sada prikazao kako izgleda pozorišna sala i rezultat je baš impozantat, posebno ako se zna da je ovaj prostor godinama propadao i bio devastiran. U sali su instalirani balkoni, odnosno, pozorišne lože, na kojima su okačeni gipsani zlatni detalji. Za tapete je postavljen crveni pliš. Prostor asocira na tradicionalno pozorište kako se nekada gradilo, ali umesto islikane tavanice postavljena su moderna svetla. Mitrović se rešio za spoj tradicionalnog i modernog kada je reč o pozorištu Odeon.

Direktor televizije Pink je najavio da njegov teatar ima i niz zanimljiv inovacija koje nemaju ni Londonska ni Njujorška pozorišta, koja važe za najbolj u svetu kada je reč o ovoj umetnosti.

Još samo malo i najmoćnije i najlepše pozorište u Evropi, moj “Teatar Odeon”, počinje sa radom! Mnogo magije i tehnički-unikatnih rešenja implementirao sam kao posebnost koja će svakako biti misterija i lekcija i za brodvejska ali i londonska pozorišta! Zato i na poseban način napravih i otpevah ovu ludačku verziju uptaun fanka jer to svakako pripada ovoj po svemu posebnoj pop-rok muzičkoj sceni!

Na Mitrovićevom snimku se pojavljuje i Srđan Žika Todorović, naš proslavljeni glumac, te se sa pravo očekuje da će i on zaigrati u Odeonu, možda upravo u najavljenom spektaklu i režiserskom deviju Željka.

Licence iz Londona

Mitrović je nedavno bio u Londonu, jednom od svetskih prestonica teatra, gde je otišao kako bi kupio licence za predstave koje planira da postavi u Odeonu.

– Skoro sam siguran da ću u Londonu dogovoriti jednu, a možda i dve licecence za predstave za moj Teatar Odeon – naveo je Mitrović.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share