Izazvala potpuni HAOS u spoljnom svetu: Nakon PISMA doživeće šok:”U životu joj NEĆU OPROSTITI”

Majka popularne učesnice rijaltija Anđele Šparavalo, Aleksandra Šparavalo, oglasila se nakon Anđelinih reči kako joj je teško zbog cele situacije koja se dešava sa porodicom.

Ona joj je nikad žustrije odbrusila kako treba da je bude sramota šta priređuje bratu i da joj nikada neće oprostiti ovakvu izdaju. zatim je dodala kako se gnusa njenih poljubaca sa Bojanom Pavlović.

– Slušala sam jutros šta priča da je njoj teško tamo a ljubaka se javno. Sram je bilo, da li misli na brata kako to sve preživljava. Šta mu drugari kažu bolje da ne zna. Ovo što upropašćuje brata neću joj u životu oprostiti, a neće ni Bog – napisala je Sandra.

Rijaliti učesnica Bojana Pavlović nedavno je otkrila da je sumnjičava povodom određenih čestitiki koje je dobila za rođendan, a u jednom trenutku je Anđela Šparavalo briznula u plač zbog njene porodice. Počele su sumnnje i da je jedno od pisma za rođendan poslala i Anđelina porodica.

– Ja sam već priznala da sam slagala da me Bojana maltretira, ja sam tad bila povređena, ego me je udario i jednostavno me je slagala te neke stvari, namerno sam htela da ukanalim nju da se dodvorim porodici i tako u krug – rekla je Anđela.

– Ja njoj samo govorim da uvek priča istinu i da ne priča o nepovezanim stvarima, nikad konkretno ne daje odgovore nego ide izokola. zašto je pravila scenu da sam ja nasilnik a ja nisam uopše bila tu u toj situaciji, ja ne kapiram zašto ima potrebu da radi takve stvari. Ja sa njom uvek raspravim i kažem joj samo da priča istinu, to je jedina stvar koju ja njoj zameram, ovde nije pranje seksualnog opredeljenja već priča nešto što ja nisam. Uvek sam realna i u svojim situacijama i ne razumem njihovo ponašanje i postupke, treba da kaže u lice šta misli – rekla je Bojana.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share