Krofak i Maja pred RASKIDOM – uputio joj JEZIVE PRETNJE: Veliki preokret nakon ulaska novih informacija

Prošle noći u rijalitiju “Elita” došlo je do šokantnog suočavanja Maje Marinković i Stanislava Krofaka, a tokom reklama Marko Đedović i Ivan Marinković su joj prišli i pokušali da je smire.

Maja i Stanislav danima imaju probleme zbog pisma njegove ćerke Vanese, nakon kog je Krofak doneo odluku da totalno stopira odnose sa Majom do kraja rijalitija, kako Vanesi ne bi priređivao neprijatne scene.

Učesnici su imali priliku da odgledaju snimak u kom Uroš Rajačić komentariše Majine poglede upućene njemu, a Marinkovićeva je odmah stavila do znanja da je Uroš ni najmanje ne zanima. Međutim, Stanislav joj je žestoko zapretio, pa poručio da se neće dobro provesti, ako on primeti da stvarno posmatra Rajačića na kvarno, njemu iza leđa:

– Ma, boli me uvo za Uroša… Da sam video da gledaš, napucao bih te – poručio je Stanislav Maji.

– Pa, ja onda tebe treba da napucam kad gledaš u Mionu? – uzvratila je Marinkovićeva.

– Jao… Ćuti, mala – odbrusio je Krofak.

Mnogi komentarišu da Stanislav sada na sve načine pokušava da se reši Maje i veze sa njom, jer je shvatio da nema podršku porodice, a Majini najbliži pokušavaju da joj otvore oči, kako ne bi bila povređena u ovom odnosu.

Maja i Stanislav su porazgovarali o svom odnosu i tome šta je dozvoljeno u njihovoj vezi, a Krofak je vrlo striktan kada su u pitanju ovakve stvari, odnosno, flertovanje sa drugim muškarcima.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share