Dejan o bebi Aleks i Cara, fanovi BESNI “Želim im sve najgore! Ćerku treba da nazovu Dalila””Sramota me što je musliman”

Pobednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car pre tri dana su postali roditelji. Aleks je porođena carskim rezom u Narodnom frontu u Beogradu, a ćerku su nazvali Leona.

Mama i beba se osećaju dobro i trenutno su u bolnici gde će provesti još nekoliko dana kako bi se potpuno oporavile. Ponosni otac sinoć je organizovao slavlje povodom rođenja ćerke, a proslava je održana u njegovoj rodnoj Crikvenici.

Neko čiji se komentar čekao od momenta kada se Aleks porodila, svakako jeste njen bivši partner Dejan Dragojević. Pobednik “Zadruge 5” je osuo paljbu po bivšoj devojci koja je pre tri dana postala majka, kao i o njenom sadašnjem partneru Filipu Caru. Iako je Dejan sve vreme govorio u “šaljivom” tonu, mnogi misle da je ovoga puta preterao.

-Ja koliko sam skontao po svim naslovima, Bruno se oglašava, tako da, Bruno, čestitam ti što si dobio ćerkicu, da je živa i zdrava (smeh). Pa, koliko sam ja skontao Bruno je otac jer se oglašava. Filip je za porođaj bio na TikToku, Bruno daje izjave, valjda se uvek otac oglašava – započeo je Dejan.

-Car je objavio sliku bebe na svom Instagramu, jesu li mu to poslali ili je došao ipak on da je vidi i slika? – upitao je novinar.

-Pa poslali, kad je došao? Ja bih voleo da je on došao da mu čestitam – poručio je Dragojević.

-Jel’ ti se sviđa to ime Leona? Hteli su da se dete zove Talija…

-A Talija su hteli?! Znaš zašto nisu mogli to ime, Talija, lija, lila, Dalila… ti znaš npr. na koga mislim – pričao je Dejan.

Budući da je Dejan sve vreme priču okretao na šalu i prozivke, te da je u jednom trenutku rekao da “svima koji su mu učinili bilo šta nažao, želi sve najgore”, mnogi su mu u komentarima poručuli da “treba da ga bude sramota”.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0 Shares
Share
Pin
Tweet
Share