Đedović konačno javno RASKRINKAN – jedini koji sme da mu se usprotivi: Ne plaši se posledica zbog ovih reči

Nikola Jovanović Predsednik ne briga da se suprotstavi bilo kome pa ni Marku Đedoviću, od koga ostali takmičari “Elite” iz nekog nepoznatog razloga strahuju. Đedović je poznat kao jedan od najinteligentnijih učesnika sa vrlo oštrim jezikom i sposobnošću da načini dobru spletku. Stoga se mnogi plaše da mu stanu na žulj.

Ipak, to nije slučaj sa Predsednikom koji se direktno usprotivio Đedoviću tokom podele budžeta i pitao ga zašto iam dvsotruke standarde.

Naime, Đedović kao ovonedeljni vođa dao je predsedniku mali budžet. tada je došlo do provokacija sa Predsednikove strane.

– Nikola, sa tobom je slilna situacija. Mislim da previše provociraš ljude ovde, a to nije nešto što treba da bude tvoj fokus svakog dana. Stalno pikiraš stare ili ”jače” igrače, i stekao sam utisak da to namerno već radiš, kako bi ih se evenrualno ”rešio”. Mali budžet – kazao je Đedović.

– Marko, ja samo moram tebe da pitam jednu stvar. Zbog čega ti Aneli podržavaš u svemu što radi s Janjušem, ako je ona u braku, a njega si kudio jer je on nju prevario? – upitao je Nikola J.

– Nikola, uporedio si dve stvari koje ne mogu da se uporede. Asmin je ostavio Aneli. Moraš da shvatiš da ako te neko ostavi, ne možeš patiti do kraja života zbog toga – dodao je Đedović.

– Ja sam rekao šta mislim, ovo je moj stav – rekao je Nikola.

Detaljnije u nastavku:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)