Njih troje će se boriti za OPSTANAK u “Eliti” – Na iznenađenje svih direktno nominovan je i NAJVEĆI skandal majstor

Sinoć su u “Eliti” bile nominacije, a ukućani su imali prilike da iznesu svoje mišljenje o cimerima i olakšaju im ili dodatno otežaju dalji boravak u rijalitiju.

Vodieljka Ivana Šopić saopštila je učesnicima Elite da su ostali u izolaciju poslali Nikolu Jovanovića Predsednika, dok su Odabrani poslali Šana, a gledaoci Vesnu Ćuruviju.

Ukućani uglavnom nisu imali lepo mišljenje u Predsedniku, te su se tokom svojih izlaganja trudili da ga isprovociraju na svaki mogući način.

– Nemam lepo mišljenje ni o Bebici, ni o Nikoli. Miskim da je Nikola kroz život droživeo mnogo trorture, pa se sad ponaša ovako. Provokacijama leči svoje komplersse, a ni sam nije svastan toga kioliko je to loše. Bebica je pokazao svoje pravo lice. Ostavljam Nenada – kazao je Šan.

– Bebica mi je rekao da sam folirant, a tek ima da vidiš kakav sam folirant. Sa Nikolom sam dobra, ne želim da ga nominujem – istakla je Tamara.

– Bebica je okej. Nikoli nikada neću preći preko najgnusnijih uvreda. Opsovao si mi dete na najgori moguću način – kazala Marija.

– To nije istina – dodao je Nikola.

– Nikola ima trideset dva glasa, a Bebica osamnaest vaših glasova za nominaciju. Nenade, imaš reč – rekla je Ivana.

– Očekivao sa ovakav ishod. Ljudi su bili iskreni – kazao je Bebica.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)