MATORA SE SLOMILA NA KOMADE NAKON GLEDANJA SNIMAKA, KROZ JECAJ PROGOVORILA O PREVARI

U toku je emisija “Gledanje snimaka” i nakon odgledanog klipa u kome se Jovana Tomić Matora suočava sa Mateom Car, reč su dobili akteri.

Jovana je kroz jecaje progovorila o prevari, a Anita je sve inofmacije ponovo demantovala.

– Blam me je kada gledam ovde koliko me je blam i koliko mi je mozak ispran. Da Marko nije bio tu ne bih joj poverovala. Veća budala od mene ne postoji. Nikada nikome nisam toliko verovala. Sada kada gledam vidim koliko je sve istina jer je i Anita priznala. Da sam ja bila sama tamo ja bih devojci možda opalila i šamar. Ovde izgledam sebi toliko jadno i bedno. Moj odnos sa Anitom kakav je bio ovde, takav je bio i napolju. Ja sam branila i Anitinu mamu a ta smećarka me sada pljuje. Ove emisije su mi pakao. Trudim se da budem hrabra ali slomi me – rekla je Matora.

– Koji deo iz ovog video klipa ti je najviše zaparao uši? – upitala je Ivana.

– Onaj deo sa svadbe, da će joj sve reći kada budu same. Isto ono kada je planirala da ide kod nje u Zagreb. Možda bih joj dala šansu da porazgovara sa mnom ali zašto kada me laže – rekla je Matora.

– Nisam ja nju izdala a došla je sa stavom kao da sam ja njoj nešto uradila. Ovo što je rekla da sam ja nju molila da demantujemo neke stvari,ona se uplašila zbog svoje veze. Ja Telegram nisam imala do momenta kada sam ga zbog svog frizera otvorila. Poslala sam joj poruku da Jovana ima moj Instagram i da mi ne piše. Naša komunikacija nije bila svakodnevna, sa vremena na vreme sam joj se ja javljala da proverim situaciju. Kada sam joj prestala pisati ona se javila da me pita da li se plašim? – rekla je Anita.

– A taj znak što ste se dogovarale? Slušam je sada i radi mi bes jer neće da prizna sve – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)