Oglasila se Aleksićeva bivša, ukazala na Šaov PSIHIČKI PROBLEM: “PRVI I POSLEDNJI PUT ĆU VAM ODGOVORITI O NJEMU!”

Na blago zaprepašćenje javnosti, reper Nenad Aleksić Ša ušao je u rijaliti “Elita”.

Kako je naveo, nada se da će ipak ostati u braku sa Vanjom, koja ga je napustila mesec dana nakon svadbe.

. – I dalje verujem u ovaj brak, nisam se razveo još uvek. U nekoj smo fazi, ja ne znam kako da definišem. Obavestio sam je u trenutku kad smo se videli da popričamo. Nije joj bilo svejedno, pitala me je šta će mi to sada i zašto pravim ishitrene poteze. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti – iskren je bio Nenad.

Tim povodom se oglasila njegova bivša devojka Jelena Batos. Ona je na svom Instagram profilu objavila duži tekst o Nenadu, gde je istakla da mu je potrebna pomoć.

– Pošto mi poruke već uleću kao rakete, prvi i poslednji put ću vam odgovoriti vezano za njega. Nije smešno, meni je njega žao, on je još uvek totalno pogubljen i njemu nije potrebna ni Zadruga, ni žene, nego da ode negde u neku skroz stranu državu gde niko ne zna ko je na par meseci, upozna samog sebe i razgovara sa psiholozima ili vernicima, tj. ljudima koji će mu pomoći da upozna samog sebe i pronađe svoj duševni mir. Meni je sve ovo žalosno i nije za smeh i sprdnju, jer on je totalno pogubljen već tri godine unazad. I sve više i više se udaljava od samog sebe, ja sam neko ko ga poznaje dugi niz godina i ovo nije on – napisala je Jelena na Instagramu.

Podsećamo, Jelena se proslavila učešćem u rijalitiju ,”Zadruga” kada je iznela informacije da je bila u aferi sa Ša pre nekoliko godina.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)