KAKVA DRAMA U PUŠIONICI!! TAKMIČARI DOTRČALI DA SPREČE JOŠ VEĆI HAOS: “SAD ĆU DA SE DISKVALIFIKUJEM”

U “Eliti” je tokom emisije “Pitanja novinara” došlo do žestokog i iznenadnog obračuna između Teodore Radojičić i Marije Malivuk.

Njih dve su se brutalno posvađale u pušionici, a ovaj sukob niko od cimera nije očekivao, pa čim su čuli dranje pojedinci su poleteli da spreče nastavak haosa i moguć fizički kontakt.

Haos je nastao u trenutku kad su Teodoru novinari pozvali da priča o odnosu sa Nikolom Bukilićem, ali ona to od besa nije ni čula, nego je odletela da se svađa sa Marijom.

Njih dve su se jedna drugoj unosile u lice, ali su ih cimeri brzo razdvojili i Radojičićeva je otišla da odgovara na pitanja, a Marija da besni zbog sukoba.

Marija je nakon toga počela da preti da će Teodori posle rijalitija napraviti haos i da, kao i Radojičićeva, iza sebe ima robiju i ozbiljan kriminalni dosije.

– Sad ću da se diskvalifikujem, pa će da vidi ko sam napolju. Bila sam i ja u zatvoru, radila i drogu i kamatu i sve, na Malti sam bila. Neće meni Teodora da se k*rči – besnela je Marija, a cimeri su davali sve od sebe da je smire, kako se sukob ne bi dalje nastalvjao.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)