ŠOK IZLAGANJE MARIJE KULIĆ!! BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORILA O IVANU MARINKOVIĆU:Moram da kažem da sam o njemu promenila mišljenje

Tokom odabira za tri najdobronamernija zadrugara, Marija Kulić šokirala je svojim izlaganjem, pogotovo kada se osvrnula na Ivana Marinkovića sa kojim godinama vodi rat zbog malog Željka Kulića.

– Ja nikada nisam osetila da neko nije dobronameran prema meni, osim Zole koji me je sekirao, svađali smo se kada treba. Ne mogu da navedem Ivana zbog moje ćerke, ali lično prema meni nisam osetila ništa loše sa njegove strane. Moram da kažem da sam o njemu promenila mišljenje i da od kako se okanuo poroka da postaje kvalitetan čovek. Želim mu da tako ostane do kraja života i da na prvo mesto stavi svoju decu, pa sve ostalo…Teško je sada odvojiti troje njih, nije bitno. Ima Mića taj rijaliti mod, ali je moju ćerku uvek posavetovao kako treba, a i prema meni je imao dobre namere.

– Moram navesti Miću, Zoricu, iako se sa njom ne slažem za stolom ni u čemu. Suzdržavam se da se ne ubacim u njeno izlaganje, da ne dođe do nesporazuma. Ne želim da se svađam sa njom jer znam da ima dobre namere prema meni i prema Miljani, znam da je iskreno voli. Na trećem mestu, ima dosta mladih devojaka, tako da bi svrstala u to Petrućija. Oprostila sam ono što si lupetao u dvojci, zaboravila sam to. Svakodnevno mi doneseš sveža jaja, staviš tamo i ne mogu da ne kažem jer primetim kada je neko prema mom Željku dobar. Miljane, prema meni nisi primetio lošu nameru. Na treće mesto ću da stavim Zvezdana, on daje savete Miljani kako misli da treba, ali nema zlu nameru. Kada god sam sa njim pričala o ćerkama, mojoj bolesti i životu… – pričala je Marija.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)