ANA I ZVEZDAN OČI U OČI NAKON HAOSA, ON JOJ SAMO JEDNO SAOPŠTIO:’DNO DNA SI MI ŠTA GOD DA KAŽEŠ!’

Zvezdan Slavnić odlučio je da pronađe Anu Ćurčić kako bi sa njom porazgovarao.

Ja sam izneo jednu stvar, ti si 51 – rekao je Zvezdan.

Ja sam pričala o 13 godina mojih i tvojih, ti pričaš da sam ja varala Acu i te gluposti – rekla je Ana.

Ti si ušla ovde i unela taj svet ovde – rekao je Slavnić.

Rekao si takve stvari ne razmišljajući one stvari koje smo prošli. Da si seo sam sa sobom, da se prošetaš, sklopiš kockice, ti to nijednom nisi uradio. Ti mene polivaš! Ja želim da ti kažem šta mi je na srcu. Moji su razlozi što sam došla, a bio si ljut na to što sam došla – rekla je Ana.

Tražiš od mene da budem fer, a ti nisi – rekao je Zvezdan.

Ana i Zvezdan su potom seli u spavaću sobu kako bi porazgovarali.

Ti fer prema meni nisi i ja ne mogu da tražim od tebe da budeš fer. Meni ovo vreme dozvoljava da razmišljam, dovela sam kockice u red. Ti znaš kako je naš život izgledao, a kada bi imao samo malo griže savesti, na sve ono što smo prošli, mene je tvoja prevara bolela jako, ali me je najmanje bolela.

Ti si prema meni ispao dno života, kao što Car sinoć kaže: “Odjaviš se posle 13 godina i to je to”.

Meni je sve ono drugo preko čega sam ti prelazila i poštovala te mnogo vrednije i bolnije od onoga što si ti radio. Ja sam danima i noćima vikala: “Da li je moguće da je on meni ovo uradio?”. Na mojim suzama neću više da gradim svoj život.

Ostala sam bez ičega, kao i ti, ali ja stvarno ovo nisam zaslužila, a ti se ponašaš u ovom rijalitiju da sam ja neko ko je tebi uništio život i izgovaraš tako monstruozne stvari.

Da si ti zbog mene izgubio drugove, da si trebao da me napustiš pre deset godina. Kada premotaš pet godina, mog i tvog života, to je bila sodoma i gomora, a ja sam u tome bila uz tebe na svim frontovima.

Ti si zanemario sve ljudskosti, ti mene nazivaš ovde ku**om, sper**šom, pričaš da si me je**o na krevetu…Je l’ ti kapiraš šta pričaš? Sje**o si me, varao si me napolju, ja ne znam šta bi ti uradio da si na mom mestu? Ti izvlačiš iz konteksta da ode u etar što je takva laž. Što ne kažeš da si me udario – rekla je Ana.

Lažeš. Sve ovo što si ispričala meni, neću više plakati, nemam više emocije. Sve ovo što si mi ti sada ispričala je isto kao krava i mleko, ti si šutnula – rekao je Zvezdan.

Ni ne tražim da ima – rekla je Ana.

Ja nisam došao ovde da tebe uništim, a ti dolaziš sa tom namerom, da se napravi problem. Spominješ moje dete i moju majku, kakav god da sam otac, a nikakav. Sve ovo što si uradila i što si rekla ti si gora od najgoreg cinkaroša u mojoj glavi. Ja za tebe nemam više ni trunku savesti ni empatije – rekao je Slavnić.
Ja sam prema tebi bila najbolji drug i osoba na svetu, a sada sam ti najgora. Ja nisam postala ovo, nego si ti ovo zaslužio, jer si ti mene doveo do toga… – rekla je Ana.

Šta si ti mene dovodila? Da zovem da pretim nekome kada se sje**š – rekao je Zvezdan.

Ja sam sve to rešila, ja nikada nisam bežala od problema, a ti ako kao muškarac jedan ne mogu da ti se obratim…Toliko neiskreno sada pričaš, ti si meni bio u ćošku?! Kako te nije sramota da izgovaraš to?! Samo nešto da te zamolim, mog prvog momka ti je zabranjeno da spominješ jer on čovek, ja za njega govorim ono što sam rekla a to je jedna rečenica, a to je da neko stoji iza mene i da nisam sama – rekla je Ana.+

Kako te nije sramota da govoriš ovo?! Je l’ moguće da si toliko bolesna, šta si izgovorila posle 15 godina – rekao je Zvezdan.

Ako želite da saznate još najnovijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pročitati na OVOM linku.,

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)