DALILA SE POHVALILA POKLONOM VREDNIM !! EVO ŠTA JOJ JE LUKA POKLONIO ZA MESEČNICU(VIDEO)

Po izlasku iz Zadruge, Dalila Dragojević raskinula je sa Filipom Carem i započela vezu sa misterioznim muškarcem kojeg je zvala “Gringo”. Ni ta veza nije potrajala, pa je ubrzo našla novog dečka Luku Nikolića.

Drugoplasirana zadrugarka sa Nikolićem je u vezi već mesec dana, a upravo je to bio povod da od njega dobije vredan poklon.

Dalila je sinoć stigla u Beograd iz Hamburga, gde je bila nekoliko dana. Luka ju je sačekao sa skupocenim cvetnim aranžmanom od crvenih ruža, slatkiša, a pored je stajao i najnoviji “ajfon” 14!

Ubrzo su krenuli komentari na mrežama poput: “Procenio je koji si tip žene, ne bi bila sa njim da nema novca”, “svakoj drugoj ženi bi te ruže bile dovoljne”, “Dalila je sigurno sama tražila da joj ovo kupi”, “baš jadno čime se hvališ, samo materijalnim stvarima”.

Podsećamo, ovaj model “ajfon” telefona samo što je “izašao”, a već je zavladala opšta pomama. Kupci ga nedeljama unapred rezervišu, ne bi li bili među prvim korisnicima, a u Srbiji će se naći u prodaji tek krajem ove nedelje.

Ipak, zahvaljujući Luki, Dalila već sada uživa u mogućnostima novog “ajfona”, koji košta blizu paprenih 300.000 dinara.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.