KAKAV HAOS NA PODELI BUDŽETA!! MARINA SKOČILA NA SANJU GRUJEVIĆKA JOJ SPOMENULA DECU PAO JOJ MRAK NA OČI PA JE ISPOLIVALA(VIDEO)

Nakon što je vođa završila raspodelu budžeta, zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu odluku Marine Popović. Reč je dobila Sanja Grujić.

Zahvaljujem se na srednjem budžetiu. Vaša podela je bila toliko loša jer vi i da ste imali kompas, vi bi ste se izgubili. Imali ste uvod da ćete da motivišete ljude, kakava je motivacija da Tijani date mali budžet jer joj se ide kući, svim novim učesnicima ste dali male budžete, a nama starima velike i srednje – rekla je Sanja.

Ja ovde nikoga ne poznajem, ovde sam ih upoznala. Delim budžete zadrugarima koji su aktivni, bivšim zadrugarima koji pomažu i velike novim zadrugarima kod kojih vidim da im je potrebna motivacija i da mogu da daju, a gde ne vidim kvaliteta, stojim iza toga da neće ostati gladni, ali ne vidim razloga da dam neaktivnim ljudima – rekla je Marina.

Tebi ako se Bilal sviđa daj mu svoj budžet, a on tebi nek da mali. Vi što koketirate od kad vam je muž izašao to je drugi problem. Kakva ste vi majka koja je ovoliku decu ostavila gladnim. Ti si još uvek balava i neiskusna, ne možeš da mi držiš predavanje. Ta deca nikad neće ostati gladna – rekla je Marina

Meni se ne sviđa Bilal, a vama ako se sviđaju drugi muškarci pored vašeg muža drugi muškarci pa ste tako i svom godištu davali budžete– – rekla je Sanja.

Odma si podelila Mići, Mikiju i njima, posle si spomenula Mijana kome uopšte nisi planirala da daš. A kad ti je ostalo dva velika budžeta rekla si ju još samo dva, onda ti je Zorica rekla dva puta da si Aniti obećala veliki – rekao je Ivan Marinković.

Nisam nikome obećala – rekla je Marina.

Mrš tamo je*em ti mater. Je*o te Žarko, je*ao te za 15 hiljada dinara pod šatorom – rekao je Mića Sanji.

Šibicarko jedna matora – rekla je Sanja Marini

Ma beži bre tu sa golim si*ama, pi*ka ti amterina ku*vetino jedna, stoko jedna. Ovo ti nije tezga, plavi most se zna gde je – rekla je Marina.

Izgubili ste sad klijente napolju. Šta ste vi radili kad ste upoznali onog šibicara – vikala je Sanja.

Da nisi htela da te je*e on? – vikala je Marina

Detaljnije u videu.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.