OPŠTI ŠOK ISPRED KARANTINA: Bivši muž Viki Mitrović – Ulazim da je RASKRINKAM, dete ne viđam 2 godine!

Danas budući zadrugari šeste sezone ulaze u karantin koji traje 24 sata do samog početka Zadruge 6, koja počinje 9. septembra u 21 čas.

Među okupljenim učesnicima na sveopšte iznenađenje se pojavio i Robert Mitrović, bivši muž učesnice pete sezone, Viktorije Mitrović, koja je ostala upamćena po skandaloznom ponašanju u rijalitiju.

Osim što je imala odnose pred punom sobom i kamerama, Viki je deset meseci u Beloj kući provela u skandaloznim svađama i tučama sa tadašnjim dečkom Markom Osmakčićem, a kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu svakako je bila Viktorijina trudnoća koja se desila pred sam kraj pete sezone.

Nakon nekoliko nedelja, i Osmakčićeve diskvalifikacije kada je, podsetimo, lažirao smrt oca Franje, Viki je odlučila da ode na abortus, a vezu su obnovili nakon njenog izlaska iz rijalitija.

Ipak, Viki se na samom početku rijalitija predstavila nešto drugačije, a ubrzo je pred milionima gledalaca otvorila dušu i ispričala strašnu sudbinu koju je doživela, kada ju je sa samo 12 godina silovao seoski sveštenik, koji je zbog ovog zločina odslužio zatvorsku kaznu.

Međutim, njen bivši muž i otac deteta, Robert Mitrović tvrdi da je Viktorija sve lagala, te da će upravo u narednim mesecima dok bude boravio u Beloj kući, otkriti skandalozne detalje o svojoj bivšoj ženi!

Kako nam je rekao, Robert ćerku nije video pune dve godi

ne, a koje sve detalje iz svog i Viktorijinog života planira da otkrije u Zadruzi, poslušajte na snimku ispod.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)