ČLAN PRODUKCIJE ZADRUGE POVEZUJE DALILU I DEJANA? I Aleks je upletena u TAJNI PLAN za Zadrugu 6?

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama gde su i šta rade. Pošto su se opredelili za influensersku profesiju, oni detaljne snimke svojih aktivnosti kaće na jutjub kanale i za kratko vreme su skupili veliki broj fanova.

Ipak, poslednji Aleksandrin snimak koji je izašao u javnost mnoge je zbunio, jer se u njemu pojavljuje član produkcijskog tima Zadruge, odnosno voditeljka Ivana Šopić.

Setimo se, Šopićka je nedavno bila na moru u crnoj Gori gde je uhvaćena u društvu Dalile Dragojević, što su mnogi povezali sa njenom ulogom u ovom formatu i sa susretom u kratkom periodu sa dve zaraćene strane, odnosno Dalilom i Dejanom.

Kako se spekuliše među bivšim zadrugarima, Šopićka je preuzela ulogu mirovne misije između Dejana i Dalile kako bi realizovala njihovo pomirenje, ili bar stišavanje strasti, jer kako dalje navode produkcija ih želi i u šestoj sezoni Zadruge. A da bi to realizovali neko je morao da preuzme ulogu pregovarača i kao najpodobnija, odnosno bliska obema stranama pojavila se Ivana Šopić, bivša učesnica koja se svojom rečitošću i direktnošću istakla i zaradila svoje mesto u produkciji najgledanijeg rijalitija u ovom delu Evrope.

Da li je reč o glasinama ili će do velikog pomirenja zaista doći, ostaje nam da sačekamo septembar.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.