ZAVRTET ĆE VAM SE U GLAVI!! PEVAČ DOBIO ODROMNU SVOTU ZA ULAZAK U ZADRUGU: “PONUDILI SU MI PARE KOJE SAM MISLIO DA NIKAD NEĆU VIDETI!” 

Javnost je Nemanju Đerića Đeksona upoznala u rijalitiju “Zadruga”, a on je sada istakao da više nikada ne bi pristao da bude deo takvog šou programa.

– Kada sam bio u rijalitiju to je bilo novo i nismo znali gde idemo. Nije bilo toliko krindž kao sada. Sada bi me bio blam da uđem u rijaliti, ne bih u životu tamo otišao da se patim. Mislim da to nije dobro mesto i da su tamo loši ljudi – rekao je Đekson, koji priznaje da se kaje zbog svog učešća u rijalitiju.

– Kajem se zbog svog učešća u “Zadruzi”. Ne čujem se sa bivšim devojkama iz rijalitija. Čujem se sa Matejom Matijevićem zbog muzike – otkrio je Đekson.

Bivši zadugar rekao je da je ranije dobijao ponude da ponovo uđe u “Zadrugu”, kao i da mu je ponuđen ogroman novac za to:

– Dobio sam ponudu da uđem i nudili su mi nenormalne pare koje sam mislio da nikad neću videti. Sada je drugačije jer super zarađujem – rekao je reper.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.