DEFINITIVNO KRAJ!! MENSUR SASUO NIZ UVREDA MILICI, ONA SE GUŠILA U SUZAMA: “Guši me, ne mogu da budem u tom odnosu. Ne mogu da se opustim”(VIDEO)

U toku je emisija ‘Pitanja gledalaca,’ Milan Milošević postavio je pitanje Mensuru Ajdarpašiću.

Na karaokama si podržao Milicu, osmeh ti nije silazio sa lica, da li je još uvek voliš – pročitao je Milan.

Imam osećanja prema njoj, nećemo biti zajedno jer ne vidim perspektivu pored nje. Guši me, ne mogu da budem u tom odnosu. Ne mogu da se opustim , veruje svima, pravi mi haos. Ljudi koji joj ne misle dobro, pričaju svašta, a meni ni dan danas ne veruje.

Rado bih ostao s njom, ali imam mnogo grešaka u tom odnosu. Znam najbolje kako sam prošao u odnosu pre u prethodnom rijalitiju. Dosta su se moji napatili, moja porodica, prijatelji. Ne bih poredio Minu i Milicu. Milica nije promiskuitetna, nema tih problema, već je do drugih stvari. Muči me i izjeda što prema ispadam prema sebi loš, ne mogu ja zbog ljubavi da ignorišem porodicu – odgovorio je Mensur.

Nikad nisam odgovarala, nikada nisam bila dobra, nikada neću biti dobra. Šta god da uradim, ne valja. Nismo zajedno, može da diše. – dodala je Milica.

Ja si ovog odnosa, gospodo, nisam ništa dobio. Nemam korist da budem s njom zbog nečega. Ja nisam najmoralniji, najpošteniji ali imam neke principe. Kad je veza-veza je. Ne treba mi da urlam i vičem s njom svakodnevno – nastavio je Mensur.

Više o ovom događaju u videu ispod.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.