MILICA SE SLOMILA ZBOG MENSURA PA OTKRILA SVE O SLIKAMA KOJE NEKO POSEDUJE PA ŠOKIRALA JAVNOST(VIDEO)

Drvo mudrosti je pozvalo Milicu Veselinović, kako bi prokomentarisala kako se oseća kada je njen i Mensurov odnos u pitanju. Ona se rasplakala jer joj je jako teško palo to što više nije u vezi sa njim i to što gleda sve parove kako su srećni.

Sve je vezano za Mensura. On je moja velika ljubav. Sve što sam planirala je bilo vezano za Mensura. Kada izađe, nećemo se ni videti. On u jednoj državi, ja u drugoj – pričala je ona.

Je l ti žao zbog toga? – upitalo je Drvo mudrosti.

Naravno da jeste, sve sam planirala sa njim. Bila sam spremna da budem sa njim, makar još petnaest dana. Kada vidim parove, bude mi krivo, iskreno. Žao mi je što znam kako je sve bilo, da izuzmemo naše svađe. Ja sam njemu bila i više nego dovoljna. On je sa mnom imao sve i uvek mu je bilo sve na mestu – iznosi Milica.

Da se samo on pita, da li bi on i dalje bio sa tobom? – upitalo je Drvo mudrosti.

Iskreno ne znam, rešio je da se to prekine zbog naših porodica. Ne znam, ja znam sebe. Drugačije je u ovom prostoru. Meni napolju niko ne bi prokomnetraisao da je neko pogledao. Ja znam sebe kava sam napolju u vezi. Nema tog boelsnog ljubomorisanja, nema tog bolensog odnosa. Možda ako napolju bude video neke bolje stavri, možda promeni mišljenje. Ali neće doći do pomirenja, to sigurno. Problem su bile naše svađe gde ja nisam imala kočnicu. Teško da ću više da dobijem ovoliku količinu pažnje od bilo koga. Samo svađe su nas dovele do svega ovoga i to je to – plakala je ona.

Detaljnije pogledajte u videu:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.