IPAK JE ISTINA!! DALILA OTKRILA DA JE DEJAN PROMENIO VERU ON MENJAO BOJE KAO SEMAFOR: “PROMENIO JE VERU, ZATO NOSI BRADU, TI KAO SADA KLANJAŠ I MOLIŠ A ZLOBAN SI!”

Dalila Dragojević odlučila je da otvori dušu i ispriča svoju tešku životnu priču pred milionima gledalaca “Zadruge”.

Dragojevićka je otkrila da je sa 17 godina bila trudna, sa prvim dečkom, ali da za to niko nije znao i da je išla na abortus
Za crnim stolom ona je ušla u sukob sa svojim i dalje zakonitim suprugom, kada je progovorila i o njegovoj veri, o kojoj se priča od početka rijalitija.

Ljudi su htela da se trudnoća održi, ona nije htela. Čuli su se otkucaje srca, momak je hteo da se dete rodi i oni pokušavaju da se oglase, jer im je krivo što se dete odvelo. Mama je nju uzela za ruku. Ja to nisam znao dok nismo išli na insiminaciju. U kompjuteru nije bila Dalila Mujić. Tamo treba da se navede da li si nekad abortirao, sve navode moraš da popuniš na papiru. Poenta je da ja nisam znao da je ona bila trudna. Nisam znao do Peleta. Uzeli smo jednog malog iz Tuzle da sazna sve o Peletu, ako on bude iznosio o njoj. Sreli smo se da se kaže sve od devojci. Dalila je htela da stopira priču da je prevarila momka sa kojim je bila trudna – pričao je Dejan.

Ovaj gospodin je imao priliku da vidi sliku trudnoće, kao i sve papire koji stoje u kući. Ništa nisam sakrila, imao je priliku da vidi. Moron zna koliko sam plakala zbog tih stvari. Mislila sam da mi se trudnoća ne dešava zbog takavih stvari – uzvratila je Dalila.

Ti se kao klanjaš i Bogu moliš – dodala je Dragojevićka.

Ko kaže da se klanjam? – pitao je on.

Ja kažem da se klanjaš i da se promenio veru, zato i bradu nosiš – otkrila je Dalila i time potvrdila priče da je Dejan Dragojević prešao u Islam, a sve poslušajte u videu.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.