DALILA USTALA I PRED SVIMA PRIZNALA DA ĆE NAPRAVITI VELIKU PROMENU U ŽIVOTU PA REKLA OVU REČ; “NISAM SE RAZVELA OD DEJANA!”(VIDEO)

U toku je emisija “Pitanja gledalaca” koju vodi Milan Milošević. Sledeće pitanje bilo je za Dalilu Dragojević.

Zaklela si se u oca svog da nećeš prilaziti Dejanu i da ti je u cilju da mu ide dobro, a sve suprotno radiš? Ko si ti u stvari? – pročitao je voditelj pitanje.Niko i ništa, moja je greška što sam mu prišla. Ne osećam se dobro, nisam se spremila, nisam znala da će biti emisija. Ne mogu da se setim kad sam se zaklela, danas sam imala razgovor i mislim da je najbolje da se sklonim od sveg, povučem i da raščistim sama sa sobom. Desiće se sve to vremenom. Nisam bila svesna svega, ali postajem polako i shvatila sam da moram da stanem na loptu. Moram da gledam sebe jer sam iz najboljih namera sebe pravila najlošijom. Trudila sam se na sve moguće načine da budem u redu, ali eto. Danas sam od njega od prvi put doživela da mi je opsovao majku i oca… – odgovorila je Dalila.

Da li si ikada čula da su se svoje ljudi rastali? – pitao je voditelj.

Jesam, ali nisam čula da oni žive nakon svega u istom prostoru – odgovorila je.

Da li si čula da nekada i ostanu sami? – dobacio je Kari

Nisam se ja razvela od Dejana, nego sam se zaljubila u Cara i desilo se. Ali vreme će promeniti sve i to će biti uskoro. Izgubila sam svest o svojoj jačini, pogubila sam se. Ne znam gde bijem. Ne mogu da slušam sve te njegove priče, ali kad shvatim šta sam uradila, shvatim da treba da ćutim – govorila je Dalila.

Ja ću ti reći, mnogo je gore kada čovek shvati grešku i vidi svoju propast. Mnogo je gore da vidi a da ne radi ništa. To je mnogo gori problem od svega. Ona priča sve onako kako treba a ne radi ništa. Trudim se da biram reči kada pričam sa njom. Imale smo razgovor sinoć, mislila sam da će da me posluša, ali to nikada ne uradi, uvek ide sve u krug. Ne verujem ni sada da će da uradi išta od ovoga što je rekla, to je moje mišljenje. Ovo više nema nikakvog smisla, jedino ima ako želi da se dešava ovo sa Dejanom, a onda to nije normalno. Ja više ne znam šta da joj kažem. Reći ću sada pred svima, kada bude htela da radi na sebi biću tu, ali ovako da joj budem tutor u prazno neću. Za mene su ovo prazne priče Dalile Dragojević – govorila je Matora.

Pogledajte sve u nastavku:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.