GORE DRUŠTVENE MREŽE!! DEJAN I DAVID USLIKANI ZAJEDNO U ŠIMANOVCIMA, EVO ŠTA SE DEŠAVA SA DEJANA NAKON SKANDALA(FOTO)

Dejan Dragojević je tokom proslave pravoslavne Nove godine napravio haos na imanju kada je video da se Filip Car unosi u lice Dalili Dragojević.

On ovo nije mogao da podnese, pa je nekoliko staklenih flaša i čaša polomio sebi o glavu. Majica i glava su mu bile prekrivene krvlju nakon ovog poteza.
Tako krvav je otišao kod Dalile i upitao je da li se plaši Cara, a ona je briznula u plač kada ga je ugledala. Obezbeđenje ga je odmah izvelo sa imanja i ukazana mu je lekarska pomoć.

Dejan sada ima tri kopče na glavi i još uvek se nije vratio u Belu kuću. Voditelj je sinoć obavestio zadrugare da je Dragojević dobro i da se nalazi u apartmanu na poštedi.


Iako Dejan nije bio u dobrim odnosima sa svojom porodicom, dešavanja u rijalitiju su ih ponovo zbližila. Došlo je do pomirenja među njima u novogodišnjoj noći. Majka Biljana Dragojević i brat David Dragojević non-stop mu putem društvenih mreža i medija javno pružaju podršku.


David je sada objavio zajedničku fotografiju uslikanu u studiju u Šimanovcima. Ona je nastala kada su gostovali u emisiji “Amidži šou”. David se potrudio da obradi njihove fotografije i od njih napravi jednu zajedničku, s obzirom na to da nikada nisu zajedno gostovali u pomenutoj emisiji.

  • Oči moje lepe – napisao je David u opisu fotografije i dodao emotikone srca.

Na ovaj način David je svima jasno dao do znanja da Dejan i dalje ima podršku porodice nakon haosa koji je napravio i da su sada uz njega više nego ikad. Ostaje nam da ispratimo kada će se Dejan vratiti u rijaliti.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *