DALILA KROZ SUZE PROGOVORILA O DEJANOVOM KRVOPROLIĆU, PA SE OBRATILA PORODICI: “NIKAD NISAM VIDELA ONAKAV PRIZOR!”(VIDEO)

Ovonedeljni vođa, Stefan Karić, izabrao je za potrčke bivše ljubavnike, Filipa Cara i Dalilu Dragojević. Zadrugari su noćas imali zadatak da nominuju onog zadrugara kog žele da izbace iz rijalitija.

Mnogi takmičari su bili blagi u komentarisanju Dalile zbog svega kroz šta prolazi nakon što je Dejan Dragojević napravio haos u Beloj kući i isekao sam sebi glavu staklenom flašom. Većina zadrugara nominovala je Filipa i on će se u nedelju boriti za opstanak u rijalitiju. Nakon što su svi izneli svoje mišljenje o njima, došlo je vreme da se i potrčci obrate cimerima:

Opet sam nominovan, već mi je to rutina nekako. Mislim da je bilo dosta neiskrenih komentara, iako je sada specifična situacija. Nisam ni ja neke dobre volje, mislim da su mnogi bili blaži nego što bi bili – rekao je Car.

Želim samo da kažem svima da je Dejan dobro i da je sve u najboljem redu, znam koliko su moji vezani za Dejana, on je na sigurnom. Ispalo je sve glupo sinoć, Matora i ja smo malo preterale, u toj svojoj ljutnji sam počela da napadam Dejana zašto njoj nije donelo to pivo. Filip je bio već u pripitom stanju, ja sam mu ponavljala da nije kriv. Mene je Dejan pitao da li se plašim njega, Filip je i dalje pokušavao da me pita zašto plačem, Dejan se iznervirao. Ja sam onu istu čašu stavila na taj šank. Nikad nisam videla onakav prizor. Budi mi se sve veća svest, ne znam dokle će sve ovo dovesti. Znam da nije dobro da Dejan i ja budemo zajedno. Mislim da sam ga jako povredila – govorila je Dalila kroz suze.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *