OVO NIJE PRIKAZANO!!ISPLIVAO USPORENI SNIMAK KADA DEJAN LOMI ČAŠE PA IM PRETIO, SAV U KRVI:”ZAKLAĆU SVE” (VIDEO)

Noćas su zadrugari prisustvovali jezivoj sceni u Beloj kući. U jednom trenutku došlo je okršaja između Dalile Dragojević i Filipa Cara u pušioni, a Dejan nije mogao da podnese što joj se bivši ljubavnik unosi u lice, te je uzeo staklene flaše i čaše i lomio ih sebi o glavu.

Nakon tih udaraca, nejmu su glava i majica bile potpuno krvave. U takvom izdanju je prišao Dalili, a ona se oduzela iz straha.

Jel ga se ti bojiš? Puštaš da ti se neko unosi u facu preda mnom! Zaklaću bre sve – vikao je Dejan i lomio sve pred sobom.

Dalila se gušila u suzama dok je gledala taj nejgov nervni slom.

Neće dok sam ja živ niko da joj se unese u facu – vikao je Dejan, a obezbeđenje ga je iznelo iz Bele kuće.
Međutim, mnogima je promakao jedan detalj, koji se vidi tek kada se snimak uspori. Naime, dok je prolazio kućom, Dejan je uzimao čaše sa stola i razbijao ih sebi o glavu, a tom prilikom staklići koji su pucali leteli su svuda okolo, što je moglo da izazove još veću štetu, nego što je napravljena.
U jednom trenutku se na snimku vidi kako jedan deo razbijene čaše leti u pravcu zadrugarke Anđele, a onda se imanjem prolomio vrisak, koji možete čuti samo u okerelim horor filmovima.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *