EVO ZAŠTO PRODUKCIJA DRŽI DEJANA IZVAN BELE KUĆE,OTKRILI ŠTA SE DEŠAVALO U URGENTNOM CENTRU

Naime, kako prenose domaći mediji, Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je naneo sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički “stabilan” i sve pričao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnotežu je imao, nije bilo drugih povreda na telu.
Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako prenose domaći mediji, produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.
Inače, jedan fotoreporter je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u “Zadruzi”. Tada je Dejan doveden za jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć.

Podsećanja radi, Dejan je sinoć zbog bivše supruge Dalile i njene komunikacije sa Filipom Carem, napravio haos, lupao čašama o glavu, glavom o zid i staklo, a nakon što su ga takvog videli, Dalila Dragojević je dobila nervni slom.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *