Horoskop Dana za 17.12.2021

Ovan (21.03. – 20.04.)

Ovnovi bi se mogli naći usred svađe s prijateljima i obitelji ukoliko ne pripazite što govorite. Bilo bi najbolje da samo sjedite i slušate, a svoje mišljenje zadržite za sebe, jer teme su eksplozivne i lako je takvom napraviti i cijelu situaciju. Zapamtite, unutarnji mir važniji je od svega, pronađite ga pod hitno


Bik (21.04. – 21.05.)

Bikovi, situacija u kući imat će jak utjecaj na vaš život, jer bi neke opaske ukućana mogle izazvati konflikt koji vam u ovom trenutku stvarno nije potreban. Nemojte se svađati, pustite da riječi prođu kraj vas, a svoje želje ostavite za neki drugi, bolji dan koji će doći već ovoga tjedna pa ne trebate žaliti..


Blizanci (22.05. – 21.06.)

Blizancima je dan kao stvoren za prikupljanje informacija koje će biti od velike važnosti za vaše dugoročne planove. Iako ćete biti uznemireni novostima koje ćete saznati ujutro, pokušajte se koncentrirati na posao i jednostavno proći kroz dan bez konflikta sa suradnicima ili prijateljima, tako će biti najbolje za vas.


Rak (22.06. – 22.07.)

Rakovi, izbjegavajte pretjerivanje jer previše dobrih stvari može imati upravo suprotan učinak. Držite oči širom otvorene jer će se ukazati prilika za upoznavanje novih ljudi ili potencijalnih partnera, no budite oprezni u donošenju odluka o romantičnim situacijama, ovo baš i nije doba godine kad biste trebali postati jako ozbiljni.


Lav (23.07. – 22.08.)

Lavovi, raspoloženi ste za zabavu, i napravit ćete sve što je potrebno kako bi makar jednu organizirali sami. Možda bi bilo bolje potruditi se saznati gdje se održava nešto što bi vam odgovaralo, jer ćete inače cijelu večer čistiti za nestašnim gostima, a blagdani su tek na vidiku, tko zna što vas još čeka


Djevica (23.08. – 22.09.)

Djevice, danas ćete potrošiti grlo kao malo kada u komunikaciji s ljudima u vašem okruženju. Na vama je odabir: ili neobavezno tračanje ili konstruktivni razgovori, a kako vam ambicije na poslu rastu, vjerojatno bi bilo bolje odlučiti se za drugu opciju, ma koliko vam nadolazeći blagdani rušili koncentraciju


Vaga (23.09. – 22.10)

Vage, pripremate se za pozitivne promjene u životu, a jedna od većih bit će susretljivost bližnjih. Prijatelj ili suradnik stvarno će se potruditi da vam pomogne što je više moguće kako biste postigli zacrtane ciljeve, stoga budite spremni uloviti priliku kada se ukaže i djelujte odmah, a ne kao obično sa zadrškom.


Škorpion (23.10. – 21.11.)

Kompliciranu situaciju koja će se Škorpionima dogoditi pokušajte sagledati s vedrije strane, jer ćete se inače zaplesti u rješavanje nerješivog. Pošto će se raditi o osobi do koje vam je stalo ili jednostavno morate nekako izgladiti stvari na poslu, budite makar malo diplomat, za promjenu, neće vam škoditi.


Strijelac (22.11. – 21.12)

Strijelci, nervozni ste i nemirni, koncentracija vam je totalno na nuli i ne možete napraviti ništa od onoga što ukućani zahtijevaju od vas. Uzmite knjigu, provozajte se, surfajte, radite bilo što kako biste se odmakli od okoline i izbjegli potencijalno gadne svađe, a sve ovo još više vrijedi za situaciju na poslu.


Jarac (22.12. – 20.01.)

Želja za proširenjem vidika i dostizanjem ciljeva prilično će Jarce opterećivati tijekom dana, kao što to uvijek biva u ovim vremenima. No, kako ćete se suočiti s preprekama na tom putu, dobro pripazite kako i što govorite da ne biste nekog povrijedili, ne dozvolite da vam jezik bude brži od pameti.


Vodenjak (21.01. – 19.02.)

Usmjerite svoj nemirni Vodenjački um u neki od novih pravaca o kojima razmišljate već neko vrijeme. Bavite se nekim hobijem ili pronađite barem jedan, jer bilo koja stvar koja će vam odvući misli od bezrazložnih briga je dobra. Obratite pažnju na familiju ili susjede, treba im vaša pomoć, pružite je nesebično.


Ribe (20.02. – 20.03.)

Svađe su Ribama već dojadile, pa bi možda bilo vrijeme za primjenu kreativnijih i konstruktivnijih ideja u interakciji s okolinom. Ako uspijete organizirati sebe, uspjet ćete i svoje odnose s prijeteljima ili kolegama, a višak energije iskoristite za pospremanje i uređivanje prostora za blagdanska slavlja.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)