Horoskop Dana za 07.12.2021

Ovan (21.03. – 20.04.)

Ovnovi će napraviti pravu stvar, baš u stilu Marsa – otkrit ćete kako su disciplina, organizacija i malo dramatičnosti točno što trebate kako biste imali uspješan dan. Upamtite samo da praktičnost ne znači i tvrdoglavo držanje nekih principa. Pozitivan pristup omogućit će vam da uživate u onome što radite, bez obzira kako ozbiljno i grozno bilo

Bik (21.04. – 21.05.)

Uran je ponekad Bikovima nezgodan partner – danas bi vam moglo biti teško nositi se s ljudima na emocionalnoj razini. Činit će vam se da su svi prezahtjevni za vas. Svatko će se htjeti koncentrirati samo na sebe, a vi ćete morati biti pažljiviji nego inače. Nemojte biti toliko tvrdoglavi. Dobit ćete ljubav koju trebate i bez dosađivanja.

Blizanci (22.05. – 21.06.)

Danas ćete biti malo lošije raspoloženi, što Blizancima nije čudno kad im je u znaku Sjeverni čvor, ali to ne mora biti nužno loše. Nemojte samo pretjerivati u prikazivanju stanja stvari. Nije svaki događaj za naslovnicu. Istina će privući dovoljno pažnje, a neće vam se moći dogoditi da vas uhvate u pretjerivanju – znamo da vam je čudno, ali isprobajte taj koncept 🙂

Rak (22.06. – 22.07.)

Rakovi mogu imati opušteni ponedjeljak, pa si osigurajte današnju dozu smijeha i malo se oslobodite svog oklopa. Ovo je važno vrijeme za odbacivanje strahova i otvaranje prema drugima. podignite bradu i nabacite široki osmijeh, sigurno ćete uživati. Nema razloga za tugu, pogotovo od jednog toliko egocentričnog znaka kao što je vaš.

Lav (23.07. – 22.08.)

Lavovi su solo, što znači da je ovo dan u kojem trebate biti zahvalni za sve blagoslove koje imate. Zagrlite svoje voljene duplo jače i recite im koliko vam znače. Ako se situacija zakomplicira slobodno preuzmite situaciju u svoje ruke i pokažite izlaz. Nemojte biti tužni kad nemate zašto, budite vedri i veseli, to je puno bolje za vas

Djevica (23.08. – 22.09.)

Djevice se moraju opustiti i zadržite pozitivan stav, jer će se samo tako stvari slagati za vas same od sebe. Ispričajte koji vic prijateljima i oraspoložite ih. Danas ćete biti posebno uspješni u poslu i zabavljanju istovremeno. Nemojte se samo sramiti bez potrebe, vi u sebi krijete neke talente koje prečesto pokušavate ugušiti, a jedan od njih je humor

Vaga (23.09. – 22.10)

Mogli biste bježati od bilo čega važnog danas, jer i Vage imaju takav dan. Obično ste sumnjičavi prema stvarima koje se čine predobre da bi bile istinite. Netko će vam danas doći s genijalnom idejom. Iako se sve čini čistim, vi ipak provjerite činjenice samo radi dodatne sigurnosti. Ovo ipak nije dan za kockanje, razmislite!

Škorpion (23.10. – 21.11.)

Mars može deprimirati čak i Škorpione – danas bi mogao biti jedan od onih dana kad se osjećate potpuno usamljeno bez obzira da l iste okruženi stotinama ljudi. Nitko vas ne razumije. Vaša pojačana emotivna strana stavlja vas u drugu kategoriju za danas. Pokušajte se ipak družiti malo. Imat eviše zajedničkog s drugima nego što mislite.

Strijelac (22.11. – 21.12)

Strijelci nastavljaju veselu sliku svijeta dok im je Sunce u znaku. Danas izbalansirajte svoju avanturističku narav s malo radne discipline. Slobodno se smijte, ali nemojte zaboraviti odraditi dužnosti koje imate. Sve se može ukomponirati samo ako želite. Možete uživati i u onome što radite kao posao, potrebno je samo malo drugačiji pogled na svijet nego što je vaš sada.

Jarac (22.12. – 20.01.)

Jarci se muče sa tri znaka odjedno, balansirajući njihove različitosti. Danas ćete imati puno zadataka, ali riješit ćete ih samo ako im se posvetite jednom po jednom. Budite ležerni koliko možete. Posao razbijte na manje dijelove i pokušajte pronaći nešto zanimljivo u njima. Uspijete li, sve ćete obaviti puno brže, pa će vam ostati dovoljno vremena za neku vašu zabavu.

Vodenjak (21.01. – 19.02.)

Bez obzira što radili, danas se pri tome i zabavljajte, kako to samo Vodenjaci znaju jer imaju Uran za vladara. Pjevušite omiljenu pjesmicu. Slušajte omiljenu radio stanicu i pojačajte zvuk do kraja (pod uvjetom da ne smeta nikome). Napravite si poseban ručak ili večeru s finim čašama i tanjurima. Zabava se krije u svemu, pitanje je samo koliko ju želite pronaći!

Ribe (20.02. – 20.03.)

Nije Ribama Neptun uvijek loš, zna on to i bolje. Možda ćete morati neko vrijeme provesti sami kako biste se malo posložili. Utjecaj drugih ljudi prejak je za vašu psihu. Ne morate uvijek raditi što vam drugi kažu. Vaša emocionalna strana uvijek će vam pokazivati ono nevidljivo u drugim ljudima. Pripazite samo da se ne uvučete u tuđe emocije više nego želite.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)