Horoskop Dana za 04.12.2021

Ovan (21.03. – 20.04.)

Ovnovi ne vole brze promjene, a obično im takav cirkus uvijek napravi Mars – netko koga poznajete jako dugo mogao bi se odseliti ili na neki način izaći iz vašeg života. Vjerojatno ćete ostati u kontaktu, ali to nikada više neće biti kao što je do sada. Pomoći će vam ako izađete i upoznate neke nove ljude. Prava prijateljstva ne pucaju samo tako, potrebno je stvarno nešto jako ružno..

Bik (21.04. – 21.05.)

Uran je, sva sreća, planeta koja odgovara Bikovima, no ne i kad je retrogradan, tako da određena tenzija između vas i vašeg partnera mogla bi vas učiniti vrlo nervoznima i depresivnima, ali ne previše dugo. Riješit ćete probleme otvorenom i iskrenom komunikacijom. Upamtite samo da iskreno ne znači i brutalno! Pričajte o svojim osjećajima, a ne što očekujete od partnera i tako će sve biti u redu.

Blizanci (22.05. – 21.06.)

Smušeni Sjeverni čvor jednak je kao i smušeni Blizanci, pa može biti svega – danas bi vaš bioritam mogao biti usporen pa nećete biti druželjubivi kao inače. Vjerojatno ćete se htjeti posvetiti nekom svom projektu što će biti čudno ljudima oko vas s obzirom inače to tako ne radite. I to je u redu, samo nemojte dozvoliti da ljudi nagađaju zašto se ponašate tako, recite im jasno i glasno.

Rak (22.06. – 22.07.)

Kako je Mjesec u Strijelcima, Rakovi bi trebali to iskorititi ovih dana, jer neče biti loše, štoviše. Iznimna privlačnost prema strancu ili osobi koju ste tek upoznali mogla bi potaknuti misli o romantici i seksu. Ako možete organizirajte večer za sebe i svog partnera. Ako niste u mogućnosti naći se s njim/njom, odite u kino ili pogledajte neki srcedrapajući filmić za utjehu, ma kako mala bila

Lav (23.07. – 22.08.)

Lavovi se uvijek mogu izvući na Sunce – članovi vaše obitelji mogli bi biti iznimno nervozni oko nekih aspekata njihovih života što bi se moglo prilično loše odraziti i na vaše raspoloženje. Možda bi vam bilo najbolje maknuti se od njih čim osjetite negativnu vibru. Nitko od njih nije spreman govoriti o tome što ga muči pa im na očima nećete biti od pomoći, a sebi ćete sigurno pokvariti dan

Djevica (23.08. – 22.09.)

Djevice nisu ovih dana svoje, tako da se ne treba čuditi kad naprave nešto čudno ili pogrešno – neoprezne riječi prema određenoj mlađoj osobi mogle bi vas dovesti u nelagodnu situaciju. Ako vi pak dobijete packu, nemojte ju uzimati k srcu. Ta osoba jednostavno ne zna bolje. Ako su riječi koje čujete usmjerene na treću osobu, ogradite se od njih i po mogućnosti odmaknite od osobe koja ih širi.

Vaga (23.09. – 22.10)

Vage će morati podvući crtu i zbrojati svoje troškove je su već postali poprilični – razuzdani potrošački život proteklih nekoliko tjedana ispraznio vam je džepove i sada više niste toliko sigurni u sebe. Popravite situaciju tamo gdje možete. Smanjite nepotrebne troškove i kupovinu na veliko. Naučite nešto iz ove situacije i više nemojte raditi takve pogreške da vas ne bi jako skupo koštalo!

Škorpion (23.10. – 21.11.),

Škorpioni su ostali samo s Marsom u znaku, no i to je dovoljno ako ste prava osoba – vaša ambicija i želja za uspjehom danas bi mogla biti u ratu s vašim osjećajima. Vjerojatno ste se toliko posvetili poslu da nemate vremena za svoje voljene, a oni to osjećaju. Djeca i dragi prijatelji mogli bi vam biti cijeli dan na pameti. Možda sumnjate u svoje mogućnosti i odgovornost prema njima

Strijelac (22.11. – 21.12)

Strijelci misle da je praznik – osim Sunca, ušao im je Merkur i Mjesec koji znači dobre komunikacije. No, danas biste neočekivano mogli odlučiti maknuti se od svijeta. Vjerojatno se osjećate lošije i iscrpljeno pa imate potrebu zavaliti se i pročitati neku knjigu. Svakome je povremeno potrebna samoća. Jedini problem je što biste zbog odsutnosti mogli preskočiti važnu informaciju. Ako ništa ostavite telefon uključenim.

Jarac (22.12. – 20.01.)

Kao i uvijek, Jarcima svaka svađa mora biti oko novca, jer inače ne bi bili Jarci… no, ovako bi vam se danas mogla uplesti u prijateljstvo. Možda netko od vaših nije u stanju vratiti posuđeni novac ili ne može platiti pristigle račune za režije. Nemojte se uvlačiti u svađu oko nečega takvoga. Radije energiju utrošite na pronalazak mogućeg rješenja, to će vam donijeti preko potreban mir.

Vodenjak (21.01. – 19.02.)

Uran je retrogradan, pa su i Vodenjaci posljedično malo tiši i zamišljeniji nego inače – danas biste se mogli dosta posvetiti nekim duhovnim temama. Koncentracija vam je vrlo duboka i jaka pa ćete uspijevati u svemu čime se bavite. Nemojte samo zaboraviti i na odmor. Bez obzira koliko vas materija zanimala, vaše tijelo treba odmor, pa makar i jedan mali, kratki popodnevni kakav samo vi znate!

Ribe (20.02. – 20.03.)

Kad biste mogli, drage Ribe, ostavile bi Neptuna da se pati i danas bi ste mogli htjeti otići na godišnji negdje daleko gdje ne poznajete nikoga. Posebno će vam se svidjeti duhovna odredišta poput Indije, Egipta ili Izraela. Nemojte samo razmišljati o tome. Počnite djelovati u smjeru ispunjenja svoje fantazije, jer ćete se osjećati bolje, a možda na kraju i otići tamo.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)