ŽESTOKA SVAĐA DALILE I DEJANA, DEJAN JOJ SASUO SVE U FACU: “GADI MI SE, NE VOLIM JE KAO PRE! NEĆU DA SE MIRIM SA NJOM!”(VIDEO)

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Dalila Dragojević ubacila se u izlaganje Marko Đedovića, a onda je nastala žustra svađa sa Dejanom Dragojevićem, nakon koje je Dejan doživeo pomračenje, pa rušio sve pred sobom.


Da sam se bavila kalkulacijama bolje bih prošla i ne bih imala o čemu da razmišljam. Sad su mi bliski ljudi rekli da nisam trebala da mu priđem, ja sam to osetila i to uradila – rekla je Dalila.Nisi osetila, ti si bila podstaknuta nakon razgovora sa Anđelom koja ti je rekla da tako treba – rekao je Đedović.

Stojim iza toga, kao što stojim iza toga da on smatra da ne treba da razgovaramo. ja ne tražim, ne silim, samo sam rekla ako smatra i ako bude želeo ja sam tu, ako ne želi i to smatram kao odgovor. Rekao je u radiju da ne želi i da je danas čuo sve što treba. Sve ostalo što će on da radi to je njegovo, odgovaram samo za svoje postupke. Meni je to u momentu delovalo najbolje na svetu i meni je tada bio najbolje na svetu, kako mi je sada ja najbolje znam, ali neću lupati glavom u zid – pričala je Dalila.

To je razlika u emociji. Ona neće da radi, a tumači se da treba da se ponašam kao ona. Pet godine što se meni dešavalo nije isto kaoi njoj, ona je bila na žurci kad je saznala da se se smuvali, ja nisam mogao. Rekla si ja neću lupati glavom u zid, normalno da neće biti kad nije bilo kao prema meni – dodao je Dejan.

Ne možeš ti da uporediš svoju bol i njegovu – ubacila se Tara.

Ja sam imao empatiju prema njima kući, kad sam saznao stvari koje su bile. Prvo mi je rekla da mogu da idem kući da promenim krov, jer sam rekao da mi je žao. Hteo sam da odem kući da rešim problem, neke stvari koje sam uradio nisam primetio tad kao što sam primetio sad. Ja sam u garderoberu rekao da nisam spreman za priču – nastavio je Dragojević.

Hoće da podstakne kako sam ga ja ponizila. Ja jesam to uradila, ali ako smatraš da je neispravno neka kaže da bežim – rekla je Dalila.

Ona je rekla da bi to uradila, a šta je uradila Filipu? Sela. Mesec dana je trajalo to da sam ja trpeo, a kad se desilo nije bilo potrebe da razdvajam – odbrusio je on.

Foliratni nad folirantima, ja tako mislim. Dalila kad bi vređala ne bi bila žrtva odnosa i ne bi se pernula, a razgovor sa Dalilom bi oprao Dalilu, a urao Dejana. On ne kaže slušaj punjena plovka, neka se pomire – ubacio se ponovo Đedović. Neću! Je l’ sam ti sinoć na krevetu rekao da mi je prišla pre tri dana da bih je napšio, jer sam bio tako raspoložen. Ne kalkulišem jer neću da se mirim. Pet dana sam padao psihički, a juče najviše. Od prvog dana se od mene očekuje da sam trebao da kažem, uradim, na*ušim Filipa, ja to prvog dana nisam mogao. Kako se hladim javljaju se druge stvari, šokiran sam, ona je non stop tu. Ne mogu da se fokusiram na druge stvari jer je ona tu. Lakše mi je, bolje mi je, počela je da mi se gadi, ali nisam skroz čist. Rekao sam da nisam spreman za razgovor i da nemam snage. Svako ima pravo na odnosu mog šaltanja da misli šta hoće, vreme će pokazati. Ne volim je kao što sam je voleo, ta emocija nije ista – nastavio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *