DALILINA MAJKA ŠOKIRALA TVRDNJOM DA JE DALILA POD CRNOM MAGIJOM: “DRAGOJEVIĆI SU BACILI CRNU MAGIJU NA MOJU ĆERKU”(VIDEO)

Emina Mujić se dugo nije oglašavala za medije o tome šta zaista misli o raspadu braka njene ćerke Dalile Dragojević i sada već bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Ovog puta je odlučila da otvori svoju dušu pa je iznela mnogo šokantnih tvrdnji.

U tom velikom intervjuu jedno od neizbežnih pitanja ticalo se tračeva da je Dalila, navodno, bacila ljubavnu magiju na Dejana. Emina je to negirala i optužila da su vradžbine bačene na njenu ćerku a ne obrnuto. U ovoj tvrdnji je žestoko zakačila čitavu porodicu Dragojević.

Pre bih rekla da je crna magija bačena na moju Dalilu i to sa njihove strane. A to će se tek razotkriti. Spominjala je Dalila igračke koje kakve koje dobila, a to zna tata Goran (Dragojević prim. aut.). Ovog puta pozdravljam Gorana, on dobro zna šta je doneo Dejanu i Dalili, i šta je Dejan našao. To je došlo od njihove porodice – rekla je Emina.

Tu se nije zaustavila Dalilina majka u tvrđenjima da je neko zavračao njenu mezimicu.
J

oš ću reći, pošto ja gledam sve to šire, unešena je jakna Ane Korać na prvo veče zadrugovizije za Mikija, i to je od tada počelo da se dešava. To niko nije ispratio, ali ja jesam. Znam 1000 posto da se desila tako crna magija – rekla je Mujićeva.
Čitaoci u nastavku mogu da vide kako je Miki reagovao kada je dobio jaknu od Ane Korać pa sami možete da procenite da li je reč o nekim vradžbinama koje su bile namenjene za Dalilu i Dejana.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *