DALILINA MAJKA OGORČENA!! BESNI ŠTO SE RASPAO BRAK DALILE I DEJANA PA ZAPRETILA CARU: Lično ću sa njim da se obračunam! (VIDEO)

U rijalitiju “Zadruga 5” se odigrava prava drama. Dalila Dragojević je prevarila svog muža Dejana Dragojevića i ušla u vezu sa Filipom Carem što je rezultiralo njihovim razvodom, a onda se dogodio šok preokret kada je u rijaliti ušla Maja Marinković, Filipova bivša, pa se zadrugar odlučio da ostavi tek razvedenu Dalilu i vrati se bivšoj.

Tim povodom oglasila se za medije Dalilina majka Emina Mujić koja je žestoko ispljuvala Filipa Cara, pa otkrila da smatra da je sve bila njegova igra sa Dalilom, ali i da je ogorčena što je brak sa Dejanom prekinut.Taj dotični gospodin (Car) je za mene dno dna! Kada izađe ja ću se lično sa njim obračunati! Naravno da je sve igra i baš zato što je namerno sve to uradio sa Dalilom, što se umešao u brak, u jedan brak se umešati, ja preko toga ne prelazim!

Htela sam da odem kod njegovih, ali njegova majka, otac, sestra nemaju ništa sa tim! Lično ću sa njim da se obračunam! Neće ga spasiti nijedna Srbija, Amerika, Hrvatska, Bosna – poručila je Emina, pa dodala:

Od mene se sakriti neće!

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *