ZA SAMO 7 SATI VANREDNO IZBACIVANJE, PRODUKCIJA JE ODLUČILA, ZA NJIH JE DANAS GOTOVO TAKMIČENJE(FOTO)

Stanija Dobrojević danas će napustiti Zadrugu, a kako je već u više navrata pričala cimerima iz rijalitija, razlog njenog napuštanja nakon samo dva meseca jesu obaveze u privatnom životu.

Naime, Stanija je nedavno pazarila penthaus u rodnoj Rumi, pa pre povratka u Ameriku mora da završi sve poslove oko stana. Kako je navela, boravak u rijalitiju joj je bio svojevrsni odmor jer se napolju vraća ozbiljnim obavezama, a u Zadrugu ne planira više da se vraća, jer putuje za Ameriku gde će nastaviti tamo gde je stala pre rijalitija.

Stanija ne krije koliko je srećna što će sa svojim psom Pablom uskoro napustiti Belu kuću, a njen partner Marko Marković je takođe javno pokazao koliko se raduje što će mu se danas vratiti lepša polovina.

Marko je na svom Instagram storiju objavio njihovu zajedničku sliku i napisao da odbrojava sate do njenog dolaska, što je posebno raznežilo mnogobrojne fanove ovog rijaliti para.

Marković očigledno nije ljut na Staniju zbog prisnog odnosa koji je imala u rijalitiju sa Markom Osmankčićem, već jedva čeka da je ugleda i zagrli baš kao na ovoj fotografiji.

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *