ZOLA PRIZNAO DA JE PARE ZA MARIJINO LEČENJE TROŠIO NA DAME LAKOG MORALA, SVE SE SAZNALO(VIDEO)

Prošle noći u “Zadrugu” uselio se Lazar Čolić Zola, a njegova devojka Miljana Kulić jedva je dočekala da se suoči sa njim, nakon što joj je Ana Spasojević otkrila da je imao intimne prepiske sa bivšom zadrugarkom Anđelom Anakodnom, koja je za medije već nekoliko puta davala izjave i prosleđivala prepiske sa njim.

Tokom emisije ,,Pitanja novinara” Zola je istakao da voli da kada je slobodan, plati devojke koje se bave najstarijim zanatom, jer mu je tako mnogo lakše. Miljana Kulić se potpuno razočarala u tom trenutku u Zolu, pa ga je upitala čijim parama plaća devojke lakog morala, nakon čega se on izlanuo i priznao da je to zapravo njen novac.

– Bili smo, seli smo, cuganje, znate kako to ide, i bio je u fazonu da pozovu nekog, da ga pristave, izvinite, ali tako je pričao. On je pozvao, došle su dve ribe, čovek mi se kune da je tako, kaže na vratima su bile Anakonda i Ana Spasojević, došle su cure da rade za lovu. Ja kada nisam sa njom( Miljanom) u vezi, ja sam neko ko voli da plati k*rvu da jede, jer me ne pita šta radim, ni da li sam dobro, ni da li sam ručao, da izvineš, platiš druže moj i doviđenja!

– rekao je Zola, na šta je Miljana burno odreagovala:

– Tako je! Rekao si mi da nisi, a od čijih para plaćaš k*rve? Od čijih? Sram te bilo!

– Od tvojih – priznao je Zola.

– Ja posle njega nisam bila ni sa kim, osim ono sa Danijelom, a onda sam obrukala sebe! To je najveći blam koji sam ja napravila – odbrusila je Kulićeva.

Detaljnije možete videti u video snimku koji se nalazi u nastavku teks

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *