MILJANA U SUZAMA!!ZOLA UNEO ZABRANJENU INFORMACIJU I SPOLJNOG SVETA, OTKRIO DETALJE RAZGOVORA SA MARIJOM(VIDEo)

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Miki Đuričić osamili su se u dvorištu i neobavezno ćaskali. Tom prilikom Zola je prepričao Miljani razgovor koji je vodio sa njenom majkom Marijom Kulić. Međutim, poznato je da je zabranjeno zadrugarima da unose informacije iz spoljnog sveta, te nam ostaje da vidimo da li će biti kažnjen zbog ovoga.

– Zvao sam Mariju pred ulazak. Znao sam da će njoj (Miljani) biti draže – započeo je Zola.
– Nije da ti Marija nije draga – nadovezala se Miljana.

– Ja nju nikada ne mogu nešto preterano da volim, da se ne lažemo – rekao je Lazar.

– Stavi se u Marijinu poziciju – posavetovao ga je Miki.

– Ne mogu ja baš za sve biti kriv – rekao je Zola.

– Ni ja Bosu nikada ne mogu da volim – iznervirano je odbrusila Miljana.

– Pa i ne treba da je voliš, već da je poštuješ – odgovorio joj je Čolić.

– Neću ni da je poštujem, pošto ti Mariju ne možeš da voliš, a ona je za sve u pravu. Onda neću ni da je volim ni da je poštujem. Zašto ne može moju majku da voli? – zaplakala je Miljana.

– Ne kažem da je ne volim, nego nemam ja sa njom osećaj. Možda će me žena više gotiviti nego tebe za godinu dana, ako vidi neke stvari. Nazvao sam ženu i prvo pitanje je bilo “Marija kako si?” Žena je sa mnom pričala kao sa sinom – rekao je Zola.

– Folirantu jedan – plakala je Miljana.

– Pričam ti iskreno kako se osećam posle svega. Znaš kakvih je frka bilo. Normalno je da imamo prostora da sve izmirimo i da se pokažemo drugačije. Možda sam se loše izrazio, ne možemo mi odmah imati odnos kakav bi trebalo da imamo. Nema potrebe da plačeš – tešio je Zola, pa nastavio:

– Rekla mi je da se ne svađamo. Njoj je najbitnije da se Miljana ne potresa. Ja ću dati sve od sebe da se ne svađamo – prepričavao je Zola razgovor sa Marijom.

– Moja mamica jadna bolesna, čuva Željka, nikada ga nije ostavila – rekla je Miljana kroz plač.

– Nema potrebe da plačeš. Pričali smo telefonom skoro 45 minuta. Žena je rekla da joj zdravlje ide na bolje i da treba da primi vakcinu i da posle bude imuna na koronu i da ako joj stanje bude i dalje išlo na bolje, nije isključeno ni da se ona pojavi – rekao je Zola.

– Ona nije normalna ako se pojavi – iznervirala se Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

About admin

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *