RIJALITI

ISPLIVALI DETALJI TAJNOG PISMA!!! EVO ŠTA JE FILIP CAR NAPISAO NA CEDULJICI PA DAO DALILI U IZOLACIJI(VIDEO)

U toku ”Pitanja gledalaca” koje vodi voditelj Milan Milošević, pitanje koje je postavljeno Dalili Dragojević raskrinkalo je sadržaj tajnog pisma koje joj je napisao Filip Car.

– Stavljaš tačku na druženje sa Carem, po ko zna koji put, a je l’ shvataš da ti je on najiskreniji osmeh? – glasilo je pitanje.

– Da, smešno mi je zato što on lupi tako neku glupost, tad je to za zlatnog retrivera rekao Mikiju, ne meni – rekla je Dalila.

– Da li ti je Dalila odgovorila u pisanom formatu na ceduljicu koju si joj dao? – pitao je Milan Cara.

– Nije, niti sam joj više pisao – rekao je Car.

– Napisao mi je da će biti iskren i da je pričao sa Stanijom i da ja treba samo da potvrdim Stanijinu priču – rekla je Dalila.

– Kad Dalila daje odgovore za crnim stolom, ja dobijem dijareju. Rečima mi je rekla, to je bilo kada je tek ova tema započeta ovde. Stanija je tada ustala i rekla da Dalila to radi u inat Dejanu. Napisao sam, ajde da sad se završe ovi klipovi, ti potvrdi da je Stanija upravu, jer se i ja slažem sa tim, pa da se završi ova tema. Prišla mi je potom u vece-u, prao sam zube i rekla da je glupo što sam joj to pisao – rekao je Car.

– On meni posle toga nije pisao ništa, niti sam ja njemu pisala ikakve ceduljice. Povredilo te je to što ti je Viki rekla da si zajeb***ija – ubacila se Dalila.

– Da to me je povredilo, je l’ si srećna sada? Sa mnom ti nema takvih mudrolija – rekao je Filip.

Detaljnije u video-prilogu nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close