RIJALITI

BRENDON IZNEO SAV PRLJAV VEŠ MAJE MARINKOVIĆ NIJE BIRAO REČI: “NJENE GAĆE SU POSLEDICA NEPOSEĆIVANJA GINEKOLOGA!”(VIDEO)

Branislav radonić Brendon je u sukobu sa Majom Marinković sa kojom je bio u idealnim odnosima do nedavno.

Međutim, kako su bili bliski, a došlo je do sukoba, sada je Branislav krenuo da izbacuje video snimke na Jutjub kanalu, gde je objavio sav prljav veš Marinkovićeve.

Nedavno je objavio i snimak gde maja gola urla na svog oca, kako je navedeno u naslovu

Međutim, to nije sve, Brendon je objavio i video gde govori da je Marinkovićeva ostala bez dinara kada je ponovo uradila grudi od 1400 kubika, a potom je komentarisao i njenu ne(higijenu), govoreći da je Maja jedna od najprljavijih zadrugarki, te da je njen veš već iznošen javno u “Zadruzi”:

– Izneli su njene gaće iz garderobera, koje su bile, baš onako, posledica neposećivanja ginekologa, ako me razumete – pričao je Brendon, pa dodao:

– Koristoljubiva je, ima nekoliko šifara, njena bacakanja po podu, polupana je. To govori o osobi koja je svojom trudnoćom ucenjivala i vređala Janjuša po izlasku. Nije mogla da se pomiri da on neće da bude sa njom iako je ona potencijalno trudna sa njim. Pomogao sam joj emotivno i finansijski – rekao je Radonić, a šta je još rekao, pogledajte ispod teksta:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close