RIJALITI

RIALDA UHVAĆENA U ŠIMANOVCIMA!!! ZADRUGARKA SE VRATILA NA PINK KAMERA JE UHVATILA(VIDEO)

Nedavno je na TV Pink počela nova spektakularna sezona vikend emisije ”Magazin In”, a autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostiće više nego aktuelnu ekipu među kojima su Luna Đogani, Suzana Mančić, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Sanja Marinković je i ovog puta spremila interesantne teme o kojima će ovonedeljne gošće polemisati, a na samom početku emisije, bivša zadrugarka Rialda Karahasanović otkriće sve o svom odnosu sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je nedavno okončala vezu, kako pišu mediji.

– Još uvek razgovaram sa svojim demonima. Sama sebi krenem da psujem sve po spisku – rekla je Rialda.
Nakon brojnih ljubavnih turbulencija i brodoloma koje doživljavala tokom tri sezone najgledanijeg rijalitija ”Zadruga”, pobednica ”Zadruge 2”, Luna Đogani, pred milionima gledalaca otvoriće dušu nakon porođaja o svom trenutnom emotivnom stanju, porodičnom životu i suprugu.

– Moj suprug je meni sada najbolji supruig na svetu, pogotovo otkad smo dobili dete. Ali ne možemo da budemo normalni, kad nismo – rekla je Luna.
Luna se u iskrenom razgovoru sa Sanjom Marinković osvrnula i na ljubavne lomove kroz koje je prolazila, pa je ovom prilikom prokomentarisala i muškarce koji su je razočarali.

– Poverujem u to prvo, pa tek posle shvatim da su oni ono treće i tu se razočaram. Mnogo su me lagali, mnogo – rekla je Đoganijeva.
Pevačica Rialda Karahasanović otkrila je kakvom muškarca priželjkuje za sebe, dok je Suzana Mančić vedrim duhom atmosferu dovela do usijanja, ispričavši svoja iskustva sa pojedinim muškarcima.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ”Magazin In” koje je na programu televizije Pink sutra od 17 časova!

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close