RIJALITI

KRŠ I LOM U NAJAVI!!! NAKON DUŽE PAUZE DVA BIVŠA ZADRUGARA ULAZE U ZADRUGU 5 NAJAVILI HAOS(VIDEO)

Pevačicu Zoricu Marković i Marka Đedovića fanovi će ponovo će gledati u rijalitija “Zadruga”. Pevačica i novinar u oktobru će se pridružiti ostalim ukućanima u Beloj kući u Šimanovcima.

Ovaj dvojac dobio je odlične honorare za učeše u Pink-ovom projektu. Kako pišu mediji, Đedović, sa produkcijom je dogovorio 5.000 evra mesečno, a ništa manje neće dobiti ni pevačica.

Njih dvoje spadaju u red onih učesnika rijaliti šou-programa koji znaju mnogo toga o zadrugarima, kako informacije od ranije tako i ono što im ukućani u poverenju govore u tzv. “mrtvim uglovima” koje kamera ne snima. I jedno i drugo prednjače kada je u pitanju komentarisanje gorućih tema na imanju i te se tako trude da situaciju sagledaju iz brojnih uglova. Markovićeva ume da zabiberi čorbu, ali i da se obračuna sa devojkama, kako ona voli to da kaže sumnjivog morala. Sa druge strane, Đedović nema dlake na jeziku i svima kaže u lice šta misli.


Zorica Marković takođe, sa većinom aktuelnih ukućana je u ratu. Nema sumnje da će rijaliti igrači kojima Zorica i Marko nisu po meri zanemeti kada ih ugledaju na vratima bele kuće.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close