RIJALITI

PLJUŠTE UVREDE!!!! Sandra ŽESTOKO ZARATILA sa Irmom, a onda je Irma PONIZILA kao NIKO DO SADA! (VIDEO)

U Beloj kući se održava emisija “Izbor potrčka”, a zadrugari komentarišu današnju podelu budžeta. Sledeći zadrugar koji je dobio reč je Mensur Ajdarpašić.

– Zadovoljan se, nisam se ljutio. Smatram da nismo izgradili odnos da on meni treba da da veliki budžet. Malo je je Miki navao ljude koji su spremni u bradu da kažu svima šta imaju. Nisu rekli ono što su mumlali sebi u bradu. Ne znam na osnovu čega oni smatraju da treba da dobiju veliki budžet. Meni je njegovo obrazlaganje odnosa sa ljudima… Nije ništa rekao – govorio je Mensur.

– Na ublažen način je rekao šta misli – ubacila se Irma.

– Matoru poštujem što se iznervirala, jer bi ona njega poštovala u svemu što radi i zbog onoga što jeste. Zbog cele organizacije i podrške – prokomentarisao je Stefan.

– Ko te je napujdao na mene? Ili si tako mislio otpočetka – viknula je Jovana Tomić Matora.

– Koji si ti faktor da mi govoriš takve reči? – pitao je Đole Kralj,

– Treba normlano da se ponašaš, nisam te uvredila. Rekao si mi da sednem i umuknem, pa sam se ja iznervirala i skočila. Rekla sam da si dobro podelio da bih ja isto dala svojim najdražima. Ne sviđa mi se samo obrazloženje.

Čak sam rekla da je odvratno šta je Sandi uradio – nastavila je Matora.

– Kratko bih zamolila da se malo slušamo. Imaš mišljenje ili mišljenje naroda. On se nadovezao na tvoje reči kako je hteo komentarima da vidi mišljenje – pričala je Sandra Rešić.

– Dobro je da si ti velika pevaljka – odbrusio je Đole Kralj.

Irma Sejranić iznervirala se zbog izlaganja Sandre Rešić, pa se ubacila u započela žestoku raspravu sa pevačicom.

– Ja šta kažem ima težinu, a ti si sujetna, ljubomorna i pokvarena. Meni se ovde gade ljudi. Ti si prva moralisala – ubacila se Irma.

– Nemoj da mi jedeš go*na. Bitno je samo da se dernja kao kreten i psuje kao kočijaš. Ako hoćeš da budeš komentator, ne možeš da vređaš – nastavila je Sandra.
– Najveća ti je želja bila da postaneš Miljana Kulić – odbrusila je Sejranićeva.

– Aj stanite ti i Sandra da vidimo ko je bolji pevač. Nemoj to da radiš – ubacila se MC Aleks.

– Sprdam te budalo, ali drago mi je da to misliš – dodala je Irma.

– Nema potrebe da me vređaš zbog posla koji nam je isti. Postala si 180% drugi čovek od onog iz karantina – nastavila je Rešićeva.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close