RIJALITI

DALILA PODIGLA BELU KUĆU NA NOGE, IZGORELA OD BESA PA RASKRINKALA VOĐU: Usraću ti se večeras u krevet u hotelu videćeš(VIDEO)

Đole Kralj kao ovonedeljni vođa danas je imao zadatak da podeli budžete zadrugarima. Marko Janjušević Janjuš je bio nezadovoljan podelom, te se prvi javio za komentar.

– Ovo je najgora podela u svih pet “Zadruga” koji postoje. Ja ne znam šta si ti gledao, ko su tvoji prijatelji, ti si kao neki fan, ti si katastrofa! Miki te navukao da daš velikih, ovo je najgora podela budžeta ikada, sram te bilo! Mi živimo od ovoga, ovo je sramota! – izjavio je Janjuš.

– Ja želim da kažem, da Đole ima prava da deli budžete kako želi. Ja da sam na njegovom mestu ja bih rekao evo ti pare popu*i mi ku*ac – rekao je Mića.
– Lako je tebi da komentarišeš kad si dobio veliki budžet – ubacila se Dalila.

– Uvek će neko biti nezadovoljan, to je realno, ali svakako mora da se kaže neka vrsta obrazloženja, bio si malo pogubljen to jeste, okej je, ali to je prvi put, ja nemam šta da zamerim – nastavio je Lepi Mića.

– Ja sam dobilo najmanji, ali dobro, znam da cenim novac, ovde nikada niko nije ostao ni gladan ni žedan, ja sam zadovoljna – rekla je Aleksandra.

– Dobar dan, podelio je kako je mislio da treba, ja sam vratio pare jer me ne interesuju, mi smo u okej odnosima, očekivao sam i srednji i veliki budžet, jedine ljude koje poštujem su oni koji uvek kažu svoje mišljenje – dodao je Čolak.

– Mislim da je pogubljen bio, juče je vas četrdesetoro ljudi je stalo u jednu korpu i niko me se nije setio, tako da što se tiče podele mi je okej jer ne pijem ne pušim, moje pare vrede duplo od onih koji puše. Mislim da nisi previše toliko dobar sa svima, mislim da si išao onom varijantom da budeš super sa svima. Mislim da nije imao svoje mišljenje nego delio kako kome zapadne. Za ovog siledžiju, nije zaslužio ni dinar – navela je Subotićka.

– Mnogo si glupa – viknula je Irma.

– Ne mogu da se nadvikujem. Dobar dan, ne mogu da kažem da nisam zadovoljna jer je Deki dobio veliki budžet.

Najgore mi je to kad je neko gazda, pa kao evo tebi četiri, a njemu dve, to je neka linija manjeg otpora. Prednost ide onima koji drže šou, a ne oni koji spavaju. Uvek je potrebnije dati velike budžete onima koji se zalažu za ovaj šou, a ne onima koji se razvlače po onim garniturama, krevetima i jorganima. Pogubio si se totalno, ali gledao si, pratio, znaš šta sve mora da se kaže. Za Staniju si imao pogrdne reči kada sam se ja svađala sa njom, a sada joj daješ veliki budžet. Mani se toga da me kao poštuješ zbog Dejana, ja sam svoja i batali tu priču više. Večeras će namestiti izbor za potrčke, sto posto, znam i ko ga je nagovorio! Sa mnom nećeš igrati rijaliti – govorila je Dalila.

Usraću ti se večeras u krevet u hotelu videćeš – povikao je Pele nezadovoljno kada je shvatio da će možda da završi u izolaciji sa Dalilom.

– Ja ću ti se ispi*ati u usta ta tvoja, zalizana pi*ko – vikao je Đole.

– Nije ti poslato malo para ovde, ti praviš lakrdiju od svega ovoga – dodao je Car.
– Dečko je izgovorio da će napraviti šou, tako što će da me pošalje u izolaciju, a kao poštuje me zbog Dejana, ja sam to prošla – navela je Dalila.

– Gospođo, ušla si u rijaliti sa mužem, to nije moj problem. Da li je moguće da li je diva Irma bila u pravu sve za tebe? – vikao je Đole.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close