RIJALITI

FRAN PUJAS OTKRIO DETALJE SUKOBA SA OBEZBEĐENJEM KOJE NIKO NIJE VIDEO NA ŽURCI ZADRUGE,”OBEZBEĐENJE ME JE NAPALO, BIO SAM PIJAN!” (VIDEO)

Visoki plasman Fran, kako kaže, nije očekivao, a u rijalitiju je bio od samog početka, pa sve do kraja. Ušao je kao zauzet momak, a izašao kao slobodan.

Na paparace i javni život još uvek nije navikao, ali je za naš portal bio voljan da da prvi intervju po izlasku iz imaginarijuma.

Iskoristili smo priliku da ga pitamo o svemu što ga je sačekalo nakon rijalitija – susretu sa porodicom, raskidu sa Paulom Hublin, ali i novoj aferi sa starletom Anđelom Vešticom

Kako se osećaš nakon izlaska iz “Zadruge”? Da li si očekivao tako visoko mesto u finalu?

– Oporavljam se još uvek, privikavam se na normalan život. U svakom slučaju, bolje mi je nego tamo. Nisam očekivao peto mesto, mislio sam da će Paula biti bolje plasirana od mene. Srećan sam i zadovoljan.

Da li bi ti koja suza više zaista pomogla da se bolje plasiraš, kako kaže tvoja bivša devojka Paula.

– To su njene priče… Neka je… Nek uživa u svom životu.

U kakvom ste odnosu vas dvoje sada?

– Nismo ni u kakvom odnosu. Niti se čujemo, niti planiram da se čujemo. Svašta se izdešavalo u “Zadruzi”, bolje je i za nju i za mene da se ne viđamo i ne čujemo više.

Zašto je ona toliko ogorčena na tebe?

– Ne znam, svašta se stvarno izdešavalo, ali mislim da nisam bio samo ja kriv za neke situacije, bila je kriva i ona. Tako da ne znam u čemu je problem. Mislim da ju je tata malo pritisnuo, ali neka je, sa pravom. Ja njene roditelje znam od pre, bio sam kod njih u kući i sve je bilo okej. Moji roditelji su moj izbor podržali, bilo im je bitno samo da sam srećan, ali se nisu mešali u našu vezu.

Da li je možda Anđela Veštica jedan od razloga zbog kog je rešila da zvanično prekinete?

– Ne želim da znam, ali možda jeste.

Kad smo već pomenuli Anđelu, poricao si da si bio intiman sa njom. Šta se tu tačno desilo?

– Nisam poricao. Ona je demantovala da je to laž. Ja sam se njoj prvi javio, dva dana smo proveli zajedno i ja sam joj rekao da nisam za vezu. Nisam ni za šta. Ona je zbog toga bila ogorčena, počela je da mi priča da se već zaljubljuje… U “Zadruzi” su stizala neka hipotetička pitanja vezano za nju, onda me je ona čekala sa mojoj mamom kada sam izlazio, tako je sve počelo. Međutim, otišla je dok sam ja izašao, pa smo se nakon toga čuli i dalje znate.
Veštica je rešila da u javnost pusti Franovu golišavu fotografiju iz njenog kreveta, što je izazvalo brojne komentare u javnosti. Pokazali smo Pujasu tu fotografiju, a on se malo zbunio, pa prokomentarisao.

– Da, znam, video sam tu fotografiju. Ta slika je iz njene kuće. Mislim da nisam znao da me slika

Dan nakon superfinala, organizovana je žurka na velelepnom imanju u Šimanovcima. Pred kraj večeri izbio je skandal, a Fran se našao u centru situacije. Pitali smo ga da nam otkrije šta se desilo, pošto su kamere zabeležile kako ga obezbeđenje napada, a onda se snimak naprasno prekida.

– Bio je incident između Tare, Ša i Marka. Ja sam se malo napio, oni su se drali i svađali, a znam kako Ša reaguje u afektu, pa sam išao da ih sprečim, da ne bi došlo nečeg većeg. Onda je došlo obezbeđenje, počelo je da me napada i gura, bez razloga. Nisam pravio problem nikome, dernjava je neka bila. Posle toga sam ostao još malo na žurci, pa sam otišao kući – ispričao nam je Fran Pujas, a ceo intervju sa petoplasiranim zadrugarom poslušajte u videu ispod.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close