RIJALITI

MAJA I JANJUŠ ULAZE U ZADRUGU 5 – POTVRDILI! Ovo su POSEBNI USLOVI, na jednu stavku ona je odmah rekla DA!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš zajedno ulaze u “Zadrugu 5”. Oni su raskinuli na finalu poslednje sezone rijalitija, a sada će dobiti novu šansu da se pomire.

– Maja i Janjuš su stalno pravili skandale, svađali se, psovali, tukli… Pošto se Janjuš javno kune da nika više neće biti sa Majom, produkcija je rešila da ga stavi na veliki test. Pozvali su ih oboje da uđu u sledeću sezonu i pred kamerama Pinka reše sve što imaju – priča izvor i tvrdi da su oboje prihvatili ponudu.
– Oboje su pristali, jer im je to trenutno jedini način da dođu do novca. Čelnici Pinka su sigurni da će se Maja i Janjuš opet sto puta miriti i raskidati, te da će prirediti pravi šou publici i dizati rejting, kao i do sada. Oboje su potpisali ugovor, a dok ne uđu, planiraju da se posvete sebi.

– Janjuš želi da celo leto provede sa ćerkom Krunom. Takođe, i da reši probleme sa bivšom suprugom Enom, koja želi da mu uzme starateljstvo nad devojčicom. Maja će iskoristiti slobodno vreme da ode na “remont” lica i tela, da zameni silikone u grudima, kao i da uveća zadnjicu – priča izvor i dodaje:

– Kad je pregovarala sa produkcijom, prvo ih je pitala da li Janjuš ulazi i čim je dobila potvrdan odgovor, odmah je pristala. Voli ga kao Boga i svako veče plače jer je rekao da ne želi više nikada da je vidi – završava sagovornik “Informera”.

– Ako rešim privatne probleme, što da ne. Maja me više ne interesuje – kaže Janjuš, a Maja poručuje…

– Naravno da bih ponovo ušla. Pink je uvek bio dobar prema meni i zato ću rado da se odazovem na svaki njihov poziv. Janjuša volim, ali ne mogu da mu oprostim sva poniženja i to što se svađao sa mojim ocem – priča Marinkovićeva.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close