RIJALITI

KAKAV SKANDAL NA POČETKU EMISIJE!!! MATORA BRUTALNO ISPONIŽAVALA SANJU: Krala je muževe mojih drugarica(VIDEO)

Emisija “Narod pita” je upravo počela. Gosti koji su ove noći na vrućoj stolic su Jovana Tomić Matora i njena bivša partnerka Sanja Stanković. Njih dve se prvi put suočavaju nakon izlaska iz Zadruge.

-Jovana, da li se razlikuje tvoj izlazak sada tvoj od prethodnih Zadruga? – pitala je Ivana.
-Razlikuje se, dozvala sam se pameti. Napravila sam prioritete u životu. Znam da od tebe neću moći da sakrijem ništa jer smo živele zajedno- rekla je Jovana.

-I od Sanje je teško sakriti bilo šta, jer te zna bolje od mene. Jovana ti je pružila ruku večeras – dodala je Ivana.

-Danas sam prvi put gledala klipove, mnogo toga sam dobila za Jovanu, šta je sve radila meni iza leđa, biče mi mučno – žalila se Sanja.

-Sanja kad je ulazila u “Zadrugu 4”, nije mi pružila ruku zato ja sada jesam. Osetila sam potrebu bez obzira što nemamo kontakt i što smo završile. Da li misliš da je to relavantnije od recimo naših prijatelja. Da li misliš da si trebala da se javiš čoveku koji ti je mnogo pomogao i rešio životna pitanja. Trebala si bar da se javiš – rekla je Matora.

-Nije se on meni javio a ne ja njemu. Toliko mi je učinila da je svašta prilača iza leđa – dodala je Sanja.

-Pričamo o Ljubi Pantović, danas ste bile na ručku? – pitala je Ivana.

-Da, ni njoj se nije javila a ni Mininom dečku. Noj je ta žena završtila nešto jako bitno treba sliku iznad kreveta da je drži. Ali dobro, ja više ljude koji drukaju i izdaju prijatelje ne interesuje me. Trudiću se da odgovaram narodu, nemam problem da kažem ko sam i šta sam. Nisam tu da se raspravljam, ti mene poznaješ, šta sam prošla, ti si upućena u to. Mi smo bile bivši parteri ne samo rijaliti učesnice, problemi koje mi imamo su realni i veliki problemi. Kajem se i neću više da uvlaćim druge ljude u sve ovo – rekla je Jovana.

-Šta sam ja tebi uradila apsolutno ništa! – odbrusila je Jovana.
-Pričala si o meni, o mojoj majci, porodici, o mom potencijalnom detetu. Morala sam bečeške da hvatam da bih sve zašamtila – naveka je Sanja.

-Jedina stvar koju sam rekla da ću je pratiti i izvući listing. I da nisi krala muževe da nisi krala muževe od mojih drugarica ne bi bilo tako. Da se nisi je*avala sa njima ne bih – rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close