RIJALITI

KAKAV SKANDAL!!! ŠA ZAMERIO RODITELJIMA ZBOG TARE, PA PORUČIO OVO OCU: “SRAM TE BILO””Baš me briga šta misle”

Nenad Aleksić Ša reper i učesnik rijalitija “Zadruga 4”, koji je prevario svoju bivšu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom Simov pred kamerama, progovorio je o svemu što je narod hteo da sazna.

U razgovoru u jednoj emisiji reper je otkrio sve ono što mu je ležalo na duši. Dosta se spekulisalo o odnosu Ivane i Vladimira Tomovića, budući da je reperova bivša supruga provela 10 letnjih dana u Crnoj Gori, pa je on progovorio na tu temu, ali i o odnosu sa Tarom.

– Baš me briga šta moji roditelji misle. Ja njih volim, ali ja sam samog sebe vaspitavao, sam sam se borio kroz život, sam sam sebi račune plaćao. Ja imam super roditelje, ali ja sam sebe vodio kroz život. Moja keva gotivi Taru, ali joj je zamerila neke šamare što mi je nalupala. Ćale se tu kao nešto busa, nešto se on pita. Rekao sam mu:,,Sram te bilo”! Ja njega volim, ali će imati jedan poduži razgovor sa mnom, da mu više nikad to ne padne na pamet. I da je najgora, zamerio sam što joj nisu pomogli kad je izašla iz Zadruge – rekao je Nenad.

– Iznervirao sam se u tom trenutku. Kad sam čuo to pitanje o Vladimiru, hteo sam sebe da operem malo i da kažem da ja nisam najgori. Ni ona nije fina kao što se predstavlja, da bih ja sebi malo oprao tu priču. Nije me uopšte zanimalo to, meni super došlo. Samo sam se tripovao da mi ne troše pare sa kartice, mada to se nije desilo. Uzela je mnogo više kad smo se razveli i nije ispala korektna. Zbog toga moji roditelji više ne vole Ivanu. Saznao sam i za poruke i za prepiske. Neću da pričam o tome – rekao je Nenad. Ima mnogo detalja koje ja uopšte ne želim da iznosim. Razvod nije ispao sporazuman, uzela mi je 130.000e – rekao je Nenad.

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close