RIJALITI

HAOS ZA CRNIM STOLOM!!! MILJANA UPALA MU U HOTEL PA NASTAO OPŠTI HAOS, ZADRUGARI SE UMEŠALI (VIDEO)

Emisija “Pretres nedelje” je bila vrlo burna. Pokrenute su različite teme, a posebnu pažnju je privukla priča o odnosu Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića.

– Narod je rekao da su pobednici Miljana, Mišel i Mina i najviše SMS glasova je stiglo za njih. Nakon toga su svi došli do zaključka da je Mišel iskoristio Miljanu, odjednom rešio da ne bude više sa njom, a narod je želeo da vidi taj spoj na Zadrugoviziji – započeo je Milan Milošević.

– Mišel je još pri izboru pesme bio vrlo ljut i onda se sve okrenulo, vežbali su, bilo je sve u redu. Priča je obeležila i rijaliti i njihove živote, narod to interesuje. Oni su super pričali, Miljana mi je ispričala danas neke detalje. Završili su nastup, on je nju zagrlio, poljubio, bili su celo veče jedno uz drugo – prvi je komentarisao Marko Đedović.

– Miljana je pitala gde je Mina, ja nisam objašnjavao, ona je rekla pusti njena ku*vinjska posla. Nisam je napao – dodao je Mišel.
– Pitala je što sam se naglo odvojio od nje, imali smo komunikaciju sa njom zbog Zadrugovizije, ja joj nisam sve oprostio. Šta hoćete da kažete da sam zaljubljen u nju? – besneo je Mišel.
– Daješ lažnu nadu za druženje – dobacio je Đedović.

– Posle Zadrugovizije on je sedeo sa njom i pevao. Ja sam rekla posle pobede se spušta lopta. Miljana je rekla da je zaljubljena u Mišela. Nisam rekla da se sklanja, njegova stvar je kako će da postupi – rekla je Mina.
– Ja sam rekla da se on tako ponaša da ne bi izgubio honorar, a kad se završi opet će se setiti da je farbala kuče. Rekao je da neće da gubi honorare jer je jedan već izgubio – prokomentarisala je Sandra Rešić.

– Jel sam se zaljubio u nju? Jel ću da je prosim? Pravite me budalom. Da nisam pevao što nisi, sad kad jesam. Dva meseca unazad bilo je pitanje da li ću nastupati sa njom. Nikad ne bih nastupao sa Miljanom – pravdao se Mišel.

– Ako neko poznaje, onda ovakve stvari ne priča. To sve je trajalo, ja u šoku. Prvo si pričao da peglaš odnos, spuštaš loptu, koga zaje*avaš – ubacila se Matora.
– Ja kažem da svako ovde ko ističe honorar dao bi du*e da ostane do kraja, Mišel bi! – urlala je Matora.

– Miljana, jeste dao sam ti lažnu nadu. Sve sam ja kriv. Ponovo sam te podsetio da se zaljubiš u mene, izvini. Jel ste zadovoljni? – bio je ironičan Čačanin.

– Što si spustio loptu treći put? – pitao ga je voditelj.

– Nisam, vežbao sam Zadrugoviziju. Pitao sam je da li je gladna, svakom dajem da jede. Čak i kad nismo bili dobri dao sam joj cigaru – istakao je pevač.

– Slažem se sa zadrugarima, Miljana je rekla da se emocija vratila. Ja sam mislila, Miljana, šta očekuješ, to je zadatak. Kad mi je ispričala, rekla sam da ću se skloniti, neka ga zove. Juče su sedeli, pevali su. Znamo da Miljana ima problem kad joj daš malo pažnje, imamo pravo da pomislimo da se on poigrao sa njenim osećanjima. Žao mi je Miljana – komentarisala je Dragana.

– Krivo mi je. Ne znam što se vraća na staro, pokajala sam se. Htela sam sve da zaboravim, oprostila sam i gore stvari. To je bilo odavno, ni meni ne bi odgovaralo da me je neko zvao i uznemiravao kao ja njega. Mogao je ovde da vidi kakva sam, rekao je da imam dobru dušu i nisam loš čovek. Ja imam potrebu čim se on svađa da ga branim, pogađa me svaki njegov konflikt ovde – objasnila je Miljana.

– Šta se desilo posle Zadrugovizije? Koliko se vaš odnos promenio? – upitao je Milan Milošević.

– Otkad je bio vođa promenilo se kad sam se javila da čistim, a on me ponozio – nastavila je Miljana.

– Tu sam pogrešio. Priznajem – dodao je Gvozdenović.

– Super smo se proveli, sprdali smo se. Odjednom vidim jutros on mi se ne javlja, okreće glavu. Ja ga pitam jel mu se svideo nastup, šta je bilo on počne one standardne priče, prepotentan stav – dodala je Miljana.

– Ja Miljanu znam najbolje. Ona hoće da mi non-stop sedimo zajedno, ja ću sedeti dan, dva, opet će ispasti svađa. Sinoć je dolazila u hotel. Nije meni problem da malo sednemo, ona hoće po ceo dan i noć da budemo zajedno. Ne želim svađe i rasprave. Odradili smo Zadrugoviziju – pravdao se Mišel.

– Mina se upetljala. Juče su ceo dan proveli zajedno i onda se odjednom nešto dešava. Možda, Mina nije direktno, on je dobio signal. Zašto si se odvojio od Miljane? – upitao je Mića.

– Pre toga šta smo radili? Jel smo se je*ali ili pevali? – urlao je Mišel.

Kako je tekao razgovor, možete da vidite na sledećem linku:

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close